79
Hoolekandeteenused AS
TIIMITÖÖ JUHT Vääna-Viti üksusesse
Hoolekandeteenused AS
Hoolekandeteenused AS

TIIMITÖÖ JUHT Vääna-Viti üksusesse

Hoolekandeteenused AS

Ootused kandidaadile

Oled inimesena lugupidav, usaldusväärne, hea pingetaluvusega inimene, kes suudab meeskonda hoida motiveerituna. Sul on kõrgharidus sotsiaalvaldkonnas, psühholoogias või muus sarnases valdkonnas, varasem juhtimiskogemus ja sa valdad eesti keelt kõrgtasemel nii kõnes kui kirjas. Sa oled osav arvuti kasutaja ja Sul on hea eneseväljendusoskus. 

Tööülesannete kirjeldus

Teenusüksuse igapäevase töö ja personalitöö korraldamine (sh tööajagraafiku koostamine); töövahendite olemasolu tagamine; töötajate nõustamine, juhendamine ja motiveerimine. Töötaja arengu ja koolituste planeerimine (koos personaliosakonnaga). 

Omalt poolt pakume

Edasipüüdlikku ja tempokat töökeskkonda; huvitavat ja mitmekülgset suhtlusrikast tööd; toetusi erinevatel elusündmustel.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Harjumaa, Eesti
    Viti küla

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 Planeerimine Nõustamine Juhtimine Algatusvõimelisus Kirjutamine Suhtlemisoskus Arvuti kasutamine Õppimisvõime Meeskonnatöö Pingetaluvus Motiveerimine

Keeled

  •  Eesti
Kontaktisik
Inge Varblas
53315046

AS Hoolekandeteenused on 100% riigile kuuluv äriühing, mis tegutseb üle kogu Eesti pea kõigis maakondades, pakkudes hoolekandeteenuseid enam kui 2200-le kliendile ning tööd ligi 900-le töötajale.

Meie teenuseportfelli moodustavad peamiselt erihoolekandeteenused täiskasvanutele ja lastele, kellel on psühhootiline häire, vaimupuue või orgaaniline psüühikahäire (näiteks dementsus).

Meie visioon: Tegusam elu – sellest mõtteviisist juhindume iga päev, kui loome klientidele võimalusi aktiivseks ja mitmekülgseks eluks kogukonnas tähendab, et aitame oma klientidel leida suure...


Ettevõtte kodulehthttp://www.hoolekandeteenused.ee