4
Nõukogu esimehe assistent
Pre.IPO.Capital AS
Nõukogu esimehe assistent
Pre.IPO.Capital AS
Nõukogu esimehe assistent
Pre.IPO.Capital AS

Nõukogu esimehe assistent

Pre.IPO.Capital AS

Ootused kandidaadile

Ootame enda sekka toredat ja aktiivset kollegi. Kui Sinu sees on inimene mõtlemisega "TEEME ÄRA" siis kandideeri kindlasti. Oled valmis aktiivselt kaasamõtlema, juhtima, juhendama, toetama, tegema meeskonna tööd, teostama järelvalvet ning oled ka ise valmis projektide juhtimiseks.

Eeldame, et sul on kõrgharidus, soovituslikult majanduse või ettevõtlusega seonduv ja valdad suhtluses vabalt Eesti, Vene, Inglise keelt. Kindlasti vajalik Eesti ja Inglise keele kirjalik kirjaoskus.

Oled valmis vajadusel tööalaselt reisima, hinnanguliselt 30-45 päeva aastas. 

Soovime, et ka Sina oleksid enda elus midagi eelnevalt saavutanud millele tuginedes saame meie aru Sinu läbimurdvast teovõimekusest.

Tööülesannete kirjeldus

Sinu ülesandeks on toetada ettevõte Nõukogu esimeest väga erinevate alalõikudega ja mitmete erinevate ettevõtete juhtimisel. Töö sisaldas sisuliselt kõike millega ettevõte juht peab kokku puutuma, ehk selle tegevuse igapäevane toetamine.

Omalt poolt pakume

  • Tegevust väga laialdases sektoris
  • Tööd rahvusvahelises ettevõtes
  • Tööalast reisimist
  • Toredat ja mugavat töökeskonda
Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Tartu mnt 43

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 Arvuti kasutamine Planeerimine Nõustamine Arendusprojektide juhtimine Algatusvõimelisus Projektijuhtimine Õpetamine Suhtlemisoskus Õppimisvõime Meeskonnatöö

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
  •  Vene
Kontaktisik
Swen Uusjärv

SwistBankersi meeskonda ühendab soov koos partneritega aidata ettevõtjaid, kes vajavad ja otsivad arenguvõimalusi ning potentsiaalseid investoreid, kes soovivad leida usaldusväärset keskkonda vaba kapitali paigutamiseks.
SwistBankersi meeskonna tegutsemise eesmärk on olla osapooltele vastastikku kasulik, luues seejuures täiendavalt kahepoolselt lisaväärtust.
Kvaliteetset teenust pakume läbi tervikliku lähenemise ja struktuurse järelevalve, professionaalse ja kindlakäelise kliendiportfelli haldamise.
SwistBankersi meeskond on dünaamilise mõtlemise ja innovatiivse lähenemisega.
Klientidele parima lahenduse tagab avatus, pühendunud lähenemine, põhjalik kliendi tundmine, kliendile kohandatud koostöömudel iga projekti puhul.
Kui Teile on oluline usaldusväärsus, professionaalne ja terviklik käsitlus ja kindel edu, siis SwistBankers on Teie õige partner.


Ettevõtte kodulehthttp://www.swistbankers.com

Sarnased töökuulutused:

Betoonitööde projektijuht
LEONHARD WEISS OÜ
Tallinn

Tähtaeg: 27.04.2024
Õpetaja abi
Saue Vallavalitsuse allasutus
Harjumaa
€ 1157
Tähtaeg: 04.05.2024
Maastiku- ja teedeehituse objektijuht
Miltex Construction OÜ
Tallinn
€ 2900
Tähtaeg: 04.05.2024