41
Barona Eesti OÜ
Kiirelt tööd seadistajale/hooldusmehaanikule
Barona Eesti OÜ
Barona Eesti OÜ

Kiirelt tööd seadistajale/hooldusmehaanikule

Barona Eesti OÜ

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima kui Sul on vähemalt vastav keskeriaharidus ja/või omad töökogemust ja valmisolek töötada meeskonnas ning suhelda inimestega; iseseisev mõtlemisvõime oma töö planeerimisel ja valmisolek töötada vajadusel kahes vahetuses. Sul peab olema suur huvi tehnika seadmete, masinate vastu ja pead omama oskusi/teadmisi mehaanika, elektri-elektroonika-automaatika, hüdraulika, pneumaatika alal. Sobival mehaanikul on jooniste, skeemide lugemise oskus.
Kasuks tuleb varasem vastav töökogemus.

Tööülesannete kirjeldus

Sinu tööks saab olema peamiselt tootmisseadmete ja koostamisrakiste seadistamine, remont ja hooldus ning töövahendite ja töökohtade valmistamine vastavalt tehnilistele ülesannetele ja joonistele, tagasiside andmine tehnilise ülesande koostajale, seadmete hooldusplaanide koostamisel osalemine.

Omalt poolt pakume

Sulle meeldib töötada kaasaegses töökeskkonnas, meeldiuvas meeskonnas, pead oluliseks pidevat arengut. Tööandja kompenseerib kõrgema koefitsendiga öö- ja ületöötunnid

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: Tööandja kompenseerib kõrgema koefitsendiga öö- ja ületöötunnid.

Asukoht

    Harjumaa, Eesti

Tööaeg

  • Täistööaeg vahetustega

Oskused

 Mehaanika Elekroonika Automaatika

Keeled

  •  Eesti
Kontaktisik
Alina Demenstein
+37256223006

Me oleme tulevikku suunatud teerajajad, eksperdid ja probleemide lahendajad. Loome ja arendame tuleviku personalilahendusi, mis aitavad inimeste karjääril areneda ja ettevõtetel kasvada. Oleme osa rahvusvahelisest kontsernist https://www.bravedo.fi/.

Barona vabad töökohad https://careers.barona.ee/open-positions



Ettevõtte kodulehthttps://barona.ee/