42
Teelahkme Lasteaed
Majandusjuhataja
Teelahkme Lasteaed
Teelahkme Lasteaed

Majandusjuhataja

Teelahkme Lasteaed

Ootused kandidaadile

Kandidaadilt eeldame:

- head meeskonnatöö oskust
- mõningaid juhtimiskompetentse
- oskust koostada menüüd, tellida kaupa, pidada laoseisu arvestust (Käärt programmis)
- orienteerumist erinevate ametkondade nõuetes mis puudutavad lasteaeda (Terviseamet, Toidu- ja veterinaaramet, Päästeamet jt)
- oskust hoida korras lasteaias nõutud dokumentatsiooni (enesekontrolliplaan, erinevate ametkondade aktid, tuleohutus, töötajatele kohustuslikke koolituste organiseerimine, toiduarvete sissekanded ja mahaarvestamine (Käärt programm).
- lasteaeda puhastusvahendite tellimine, rühmade puhtuse korrashoiu seire
- hinnapakkumiste võtmine
- ja palju muud.

Tööülesannete kirjeldus

Lasteaia majandusjuhataja on nagu maja perenaine või haldjas keda jätkub igale poole. Ta tellib juurde vajalikke puhastusvahendeid maja korrashoiuks, hoiab korras pesuladu, seirab toiduladu, kogub personali kohviraha, ostab juurde kohviube, paneb pesumasina ja kuivati käima, toob vajadusel poest kaupa, sätib külaistele kohvi termosesse ja tassid lauale, tellib pesuauto, suunab ja toetab abipersonali tööd majas (õpetaja abid, kokk, koka abi, assistendid), koostab lasteaia menüü koostöös kokaga, tellib kauba, kannab kauba sisse ja välja laoprogrammis Käärt. Hoiab korras lasteaia majandamist ja heakorda puudutavat dokumentatsiooni (enesekontrollplaan, mänguväljaku turvalisuse seire, koogis nõutud dokumentatsioon jt), kutsub vajalikud töömehed välja jpt. Ühesõnaga palju selliseid pisiülesandeid, mis annavad päevadesse piisavalt vaheldust ja ei lase rutiini langeda ning laseb ennast väga vajalikuna tunda. 

Omalt poolt pakume

Väikest, turvalist ja sõbralikku kollektiivi, lõbusaid kolleege, ilusat ja avarat maja ja õueala mis vajab hoolitseva perenaise kätt ja südant.

Töö on lapsehoolduspuhkuse asendajana

BrutokuupalkBruto kuus  € 965 - 1000

Lisahüved: Paindlik töögraafik, võimalus teha mõni kodukontoripäev kodus, tasuta sportimisvõimalus 1x nädalas

Asukoht

    Harjumaa, Eesti
    Tabasalu

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Paindlik tööaeg

Oskused

 Windows MS Word Raamatupidamine

Keeled

  •  Eesti
Kontaktisik
Anneli Laamann
6772075

Tabasalu Teelahkme Lasteaed asub otse Tallinna piiril. Meie juurde toob Haaberstist linnaliinibuss nr 4, otse lasteaia teeotsa. Lasteaed on väike - ainult 4 rühma ja 20 töötajat.




Ettevõtte kodulehthttp://www.teelahkme.ee