35
M-Partner
Müügijuht (ABC Motors AS)
M-Partner
M-Partner

Müügijuht (ABC Motors AS)

M-Partner

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui otsid müügijuhtimises väljakutset
ja soovid ennast tõestada automüügi sektoris; omad vähemalt 3-aastast edukat müügimeeskonna juhtimise kogemust ning oskad suunata oma meeskonda eesmärkide saavutamisele läbi tulemusliku meeskonnatöö; oled hea ajaplaneerija ning süsteemne oma töös; lisaks väga heal tasemel eesti keele oskusele valdad heal tasemel inglise ja vene keelt. 

Tööülesannete kirjeldus

Müügijuhi vastutusalas on viieliikmelisele müügimeeskonnale (4 Renault ja 1 Dacia müügikonsulant) müügialaste eesmärkide (kuu-, kvartali- ja aastaeesmärgid) seadmine, nende saavutamise juhtimine ning müügitulemuste analüüsimine. Motiveerid ja toetad oma meeskonda igapäevaselt soovitud tulemusteni jõudmisel ning kliendikaebuste ja kvaliteediprobleemidega tegelemisel. Lisaks ootame, et oled kursis turuseisu ja konkurentide tegevusega ning osaled koostöös turundusjuhi ja maaletoojaga turunduskampaaniate väljatöötamisel ja elluviimisel. 

Omalt poolt pakume

Tööandjana pakume Sulle kaasaegset töökeskkonda Tallinnas Paldiski maanteel asuvas esinduses; lisaks väärilisele ja motiveerivale töötasule ametiauto kasutamise võimalust ning erinevaid tervislikku elustiili ning töö-ja pereelu tasakaalu toetavaid hüvesid ning meeleolukaid ühisüritusi.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti

Tööaeg

  • Täistööaeg

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
  •  Vene
Kontaktisik
Marko Udusaar
58100125

M-Partner HR on 15-aastase kogemusega personaliteenuseid pakkuv ettevõte. Meie peamiseks tegevusvaldkonnaks on personaliotsing.


Ettevõtte kodulehthttp://www.mpartner.ee