31
Saue Vallavalitsuse allasutus
LASTEAIAÕPETAJA
Saue Vallavalitsuse allasutus

Ootused kandidaadile

Soovime leida õpetajat septembris avatud uude Möldre Majja 3-4aastaste laste rühma.

Kandidaat peaks vastama lasteaiaõpetaja kvalifikatsiooninõuetele, olema koostööle orienteeritud ja positiivse ellusuhtumisega. Kasuks tuleb varasem töökogemus.

Tööle asumise aeg ASAP
Kandideerimisel palume lisada kvalifikatsiooninõuetele vastavust tõendavate dokumentide koopiad.

Tööülesannete kirjeldus

Laste kasvamiseks ja arenemiseks lapsest lähtuva turvalise mängu- ja kasvukeskkonna loomine koostöös laste ja nende peredega; laste õpetamine ja kasvatamine, esmaste suhtlemis-, õpi- ja koostööoskuste kujundamine; laste elu ja tervise kaitse ning turvalisuse tagamine lasteaias oleku ajal; lastevanemate nõustamine lapse arengu- ja kasvatusküsimustes.

Meie töötajad hindavad

tööalast autonoomiat- võimalust iseseisvalt planeerida ja läbi viia oma rühma õppe- ja kasvatustööd, koolitusvõimalusi, paindlikku töökorraldust, 49 päevast puhkust, sportimisvõimalusi.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: Spordikompensatsioon, põhipuhkus 49 kalendripäeva

Asukoht

    Harjumaa, Eesti
    Veskirahva pst 21

Tööaeg

  • Täistööaeg vahetustega
  • Paindlik tööaeg

Oskused

 MS Word MS Outlook

Keeled

  •  Eesti
Kontaktisik
Rita Klein
+37253433071

Veskitammi Lasteaed asub Saue vallas. 2007. aastal avatud peamaja tegutseb aadressil Laagri alevik, Veskitammi 22 ja 2020 septembris avatud Möldre Maja aadressil Alliku küla, Veskirahva pst 21. Lasteaia peamajas töötab kuus rühma, Möldre Majas kolm rühma. Lasteaed kuulub Tervist Edendavate Lasteaedade võrgustikku ning omab õigust kasutada "Kiusamisest vaba lasteaed" metoodikat. Meie rühmades töötab kaks õpetajat ja üks õpetaja abi.


Ettevõtte kodulehthttp://www.veskitammila.ee