42
Connecto Eesti AS
GEODEET
Connecto Eesti AS

Ootused kandidaadile

Sobid meeskonda, kui oled geodeesia haridusega või õpid erialal, tunned Autocadi ja MicroStationit ja valdad vabalt eesti keelt. Eelnev geodeesia töökogemus ja vene keele oskus tuleb kasuks. Kuna objektid paiknevad üle Eesti ja töö eeldab ringiliikumist, peab Sul olema B-kategooria juhiluba.

Tööülesannete kirjeldus

Taristu projekteerimiseks vajalike trasside uurimine, geoaluste koostamine, trassiehituseks vajalike geodeetiliste mahamärkimiste ja teostusmõõdistuste tegemine. 

Omalt poolt pakume

Meie juures saad teha vaheldusrikast tööd nii vabas looduses kui kontorilaua taga. Võimaldame Sulle täiendkoolitust. Hindame paindlikku töökorraldust, kus oluline on tulemus. Töösõitudeks anname Sulle kasutada ametiauto. Lisaks pakume tervist ja peret väärtustavaid soodustusi.
Töökoht asub Tallinnas.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: Spordikompensatsioon, õnnetusjuhtumikindlustus, vaktsineerimine jm toetused/hüved.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Tuisu 19

Tööaeg

  • Täistööaeg

Keeled

  •  Eesti
Kontaktisik
Jaan Raudsepp

Connecto on eestimaine ettevõte, kes tegeleb kaasaegse ühiskonna eluliinide: elektri-, gaasi ja telekommunikatsioonivõrkude projekteerimise, ehitamise ja hooldamisega. Meie meeskonnas on 350 oma valdkonda hästi tundvat entusiasti, kes tegutsevad üle Eesti ühise eesmärgi nimel loomaks katkematuid ühendusi, et tänavad oleksid valgustatud ja internetiühendus tagatud ka tormi ajal. Oleme uhked, et saame panustada Eesti ühiskonda luues ja hoides korras infravõrke, mille toel elutähtsad teenused toimivad.


Ettevõtte kodulehthttp://www.connecto.ee