27
Rapla Kesklinna Kool
Logopeed
Rapla Kesklinna Kool

Ootused kandidaadile

Oleme põhikool 444 õpilasega. Meil on 25 klassikomplekti, sh 5 väikeklassi. On ka 1:1 -le õpilasi. Koolil on olemas sisustatud logopeedi kabinett.

Ootame rõõmsameelset kolleegi, kes lastega hästi hakkama saab.

Tööülesannete kirjeldus

Töö lastega on personaalne või ka grupiga.

Omalt poolt pakume

Meil on toredad kolleegid, kokkuhoidev seltskond. Meie tugimeeskonnas on 1,8 psühholoogi, sotsiaalpedagoog, HEV-koodinaator ja 4-5 õpetaja abi.

BrutokuupalkBruto kuus  € 1400 - 1600

Lisahüved: Palga osas võimalikud läbirääkimised. Igasügisene personali vaktsineerimine kooli kulul. Ühisüritused, meeskonnakoolitused, tähtpäevade tähistamised jne.

Asukoht

    Rapla, Raplamaa, Eesti
    Keskkooli tn 2

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 Pingetaluvus

Keeled

  •  Eesti
Kontaktisik
Tõnis Blank

Rapla Kesklinna Kool (endine Ühisgümnaasium) on munitsipaalkool, mis kuulub Rapla vallale. Koolis õpib käesoleval õppeaastal 444 õpilast. Kool tähistas hiljuti oma 85. tegutsemisaastat. Meie kooli õpilased on kõrge õpimotivatsiooniga ja neid õpetavad oma ala parimad õpetajad. Ligi pooled õpetajatest on oma kooli vilistlased. Kaader on väga püsiv. Rapla Kesklinna Koolis väärtustatakse vaimsust, õppimist ja õpetamist; märgatakse ja mõistetakse kaaslasi ning hoolitakse üksteisest; töötatakse ühise eesmärgi nimel ühtse kooliperena ning kantakse edasi kõike väärtuslikku, mis on varem loodud.



Ettevõtte kodulehthttp://www.rkk.edu.ee/