35
Baltania OÜ
Operaator
Baltania OÜ
Baltania OÜ

Operaator

Baltania OÜ

Ootused kandidaadile

Hea operaator oskab kasutada arvutit, omab algatusvõimet ning julgeb ning tahab vastu võtta kaalutletud otsuseid. Operaator on valmis töötama 12 tunnises vahetuses, samuti on valmis töötama ka öises vahetuses. Operaator ei tohi karta kõrgust. Kasuks tuleb kui operaator oskab inglise keelt.

Tööülesannete kirjeldus

Operaator juhib kogu tootmise protsessi, mis sisaldab erinevaid etappe alustades materjali hakkimisest, kuivatamisest, torrefitseerimisest ning lõpetades pelletiseerimisega. Samuti teeb operaator koostööd laborandi ja tõstukijuhi ning mehaanikuga, et kõik osapooled teaksid, mis parasjagu tehases toimub ning kus oleks vaja proove võtta, mõnda punkrit täita või mõni tootmissõlm vajab parandamist.

Omalt poolt pakume

Huvitavat tööd alustavas torrefitseeritud pelleteteid tootvas ettevõttes. Pakume tänapäevast töökeskkonda ning arenemisvõimalusi. 

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Jõgeva, Jõgevamaa, Eesti
    Rassi tee 11, Vägari küla, Põltsamaa vald, Jõgevamaa

Tööaeg

  • Täistööaeg

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Argo Tõnuri
5080144

Baltania OÜ / Perpetual Next sai alguse vastavalt 2017. ja 2019. aastal ning seda toetab Hollandi erakapitalifirma Momentum Capital, mis keskendub "Cleantech" ettevõtetele, kellel on potentsiaali olemasolevatele tehnoloogiatele väljakutseid esitada ning luua uusi standardeid oma ärivaldkonnas ning seeläbi positiivselt kaasa aidata Pariisi lepinguga seatud maailma kliimaeesmärkide saavutamisele.

Baltania / Perpetual Next on organisatsioonis, kus töötab umbes 100 inimesest. Ettevõttel on dünaamiline ja lugupidav töötajaskond, mis loob võimaluse anda positiivne panus energeetikatööstuse murrangule, leiutades ja arendades omaette tehnoloogiaid suunata biopõhiseid toormevooge ja turustada neid tehnoloogiaid kogu maailmas.


Ettevõtte kodulehthttp://www.baltania.ee