117
TOOTEARENDAJA- KEEMIK
topelt Nordaid OÜ
TOOTEARENDAJA- KEEMIK
topelt Nordaid OÜ
TOOTEARENDAJA- KEEMIK
topelt Nordaid OÜ

TOOTEARENDAJA- KEEMIK

topelt Nordaid OÜ

Ootused kandidaadile

Töö eeldab kõrgharidust loodusteaduste, meditsiini, farmaatsia, toiduainete tehnoloogia vms valdkonnas ning suutlikkust leida vastuseid küsimustele teadusartiklitest, samuti ka uuringute ja keemilise analüüsi protsesside põhjalikku tundmist. Töö eeldab head inglise keele oskust kõnes ja kirjas. 

Nordaid on parim töökoht inimesele, kel on huvi tervisliku toitumise ja vitamiinide vastu, kes on laia silmaringiga, uudishimulik ja iseseisev.

Tööülesannete kirjeldus

Tootearendajana suudad Sa välja töötada uusi, vedelike kujul toodetavaid toidulisandeid alates sisendi saamisest kuni lõpptoote valmimiseni. Oled võimeline leidma lahendusi erinevatele probleemidele vedelate toidulisandite tootmisel (oksüdeerumise, viskoossuse, lahustuvuse jms. kontroll); viid läbi säilivuskatseid ja kirjeldad täpse metoodika tootmisprotsessi tarvis. Suudad täpsustada olemasolevate toodete valemeid registreerimisdokumentide muutmiseks, muuta vajadusel toodete komponente, et rahuldada erinevate turgude vajadusi ja kanda hoolt toorainete kvaliteedi eest.

Omalt poolt pakume

See on töökoht iseseisvale, väärtust loovale ja uudishimulikule inimesele ning töötingimused ja pakett saavad olema vastavad. Ettevõte on toetav, abistav, paindlik ja sõbralik.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: Töö iseseisvale spetsialistile, kompensats. vastav; ettevõte toetav, abistav, paindlik ja sõbralik.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Akadeemia tee 21/1

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Paindlik tööaeg

Oskused

 Arendusprojektide juhtimine Algatusvõimelisus Teadustöö Tootejuhtimine Tehniline taiplikkus Arengu dokumenteerimine Analüüs Timmitud tootmine

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Airi Neemre
+3725208063

Nordaid on Eesti toidulisandite tootja, mis valmistab Premium-kvaliteediga looduslikke vitamiine, mineraale ja probiootikume. Nordaid loodi 2014. aastal ja tänaseks ekspordime oma tooteid 29 riiki nii Euroopas kui Aasias – sh Skandinaaviasse, Saksamaale, Türkki, Kreekasse, Balkanimaadesse, Kaukaasiasse ja Koreasse. Nordaid toidulisandid on müügil eelkõige apteekides, kuid ka ökopoodides ja jaekettides.
Nordaid’i tooted on töötatud välja tihedas koostöös teadlastega. Igal aastal toome turule 3-4 uut toodet, et anda oma panus inimeste tervisesse ja heaolusse. Arendame välja innovatiivseid toidulisandite lahendusi ja toodame eelkõige vedelal kujul toidulisandeid, sest uuringute kohaselt on vedelate vitamiinide ja mineraalide imendumine ja omastatavus parem kui tableti või kapsli kujul.



Ettevõtte kodulehthttps://nordaid.eu/