86
Adven Eesti AS
JUHTIMISKESKUSE SPETSIALIST
Adven Eesti AS
Adven Eesti AS

JUHTIMISKESKUSE SPETSIALIST

Adven Eesti AS

Sinu töö eesmärgiks on

tagada läbi katlamajade kaugjälgimise klientidele maksimaalne võimalik energiavarustus, ettevõttesisene tootmisinfo kiire liikumine ja kvaliteet. Seejuures tagad klientide teavitamise ja koordineerid häiretele operatiivset reageerimist. Nõustad oma töös nii tehnilist personali kui kliente, pead ülevaadet hooldustegevustest ja teostad energiakeskuste efektiivsusanalüüsid.

Edu töös tagab

soojustehniline haridus, mis võib olla omandamisel ja töö käigus omandatud hea valdkondlik kogemus. Tunned katelde tööpõhimõtted, sul on hea arusaam soojus- ja jahutustehnikast ning tunned automaatika süsteeme. Sul on hea suhtlemis- ja koostööoskus, oled õpihimuline ning lahendusele orienteeritud. Suudad iseseisvalt prioriteete seada ja koordineerida tööd rahulikult ja otsustavalt ka avariiolukorras. Lisaks väga heale eesti keelele valdad suhtlustasemel vene keelt. Vajalik on valmisolek vahetustega tööks (sh. öötööks).

Sind ootab

huvitav ja väljakutseterohke töö kasvule ja arengule suunatud rahvusvahelises ettevõttes, võimalus ennast pidevalt tehniliselt täiendada ja olla kursis erinevate energiateenuse lahendustega. Koostöös professionaalse meeskonnaga tagad energiavarustuse ettevõtetele üle Eesti. Lisaks ootavad Sind selged eesmärgid, koostööle ja tulemustele orienteeritud organisatsioonikultuur, mitmekesine töötajasoodustuste pakett sh talvepuhkus, tervise- ja sporditoetus ning ühisüritused.

Kandideerimiseks

Ootame Sinu CVd hiljemalt 22.03.2021 läbi käesoleva kandideerimiskeskkonna.


Tutvu meie tegemiste ja andmekaitsetingimustega www.adven.ee karjäärilehel.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Kassi 13

Tööaeg

  • Täistööaeg vahetustega

Keeled

  •  Eesti
  •  Vene
Kontaktisik
Gerlyn Okas


Ettevõtte kodulehthttp://www.adven.ee