94
Eelarvestaja (ehitus)
Kahu & Kahu Ehitus OÜ
Eelarvestaja (ehitus)
Kahu & Kahu Ehitus OÜ
Eelarvestaja (ehitus)
Kahu & Kahu Ehitus OÜ

Eelarvestaja (ehitus)

Kahu & Kahu Ehitus OÜ

Ootused kandidaadile

Ehitusprojektide lugemise oskus ning ehitustehnoloogia tundmine eelarvestamiseks vajalikul määral. Valmidus suhelda materjali müüate ning teenusepakkujatega hinnapäringute tegemisel. Iseseisev andmete analüüs ning eelarve koostamine. Kasuks tuleb eelnev projekteerimise või ehitustegevuse kogemus.

Tööülesannete kirjeldus

Ehituseelarvete koostamine: mahtuda arvutamine, hinnapäringute tegemine materjali müüjatele ning teenusepakkujatele, andmete analüüs, eelarvetabeli koostamine. Ehituse teostusdokumentatsiooni komplekteerimine ning andmete sisestamine ehitisregistrisse. 

Omalt poolt pakume

Kaasaegseid töövahendeid, regulaaresid täiendkoolitusi ning toetavat meeskonda. Peale katseaega paindlikku tööaega ning osaajaga kaugtöö võimalust.

BrutokuupalkBruto kuus  € 1300 - 1500

Asukoht

    Pärnu, Pärnumaa, Eesti
    Papiniidu 9
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Paindlik tööaeg

Oskused

 AutoCAD Andmeanalüüs MS Excel

Keeled

  •  Eesti
Kontaktisik
Johannes Kahu
55558806

Kahu & Kahu Ehitus OÜ on 2013 aastal loodud ehitusettevõte. Oleme stabiilselt ning järjepidevalt kasvanud nii meeskondlikult kui ka majanduslike näitajate poolest. Viimasel kolmel aastal gasellettevõte Äripäeva topis. Teostame ehitustöid kombineerides enda tööjõudu alltöövõtjatega. Meie tellijad on eraisikud, ettevõtted, arendajad ning riiklikud institutsioonid.


Ettevõtte kodulehthttp://www.kahuehitus.ee