15
Turunduse vabatahtlik
MTÜ ASÕP
Turunduse vabatahtlik
MTÜ ASÕP
Turunduse vabatahtlik
MTÜ ASÕP

Turunduse vabatahtlik

MTÜ ASÕP

Ootused kandidaadile

ASÕP-i 2021 üheks aasta salasooviks on leida endale vabatahtlik turundusinimene või hoopis mitu! Kas Sina oled juba uusaasta lubaduse andnud? Ehk saad just Sina meie soovi täitumisele kaasa aidata?
ASÕP otsib oma tiimi perioodiks veebruar 2021 – mai 2021 kolme ägedat inimest. Kui Sa soovid luua olulist muutust, panustada hariduse edendusse oma teadmiste ja kontaktidega, siis siin on Sinu võimalus.

- Tunneme Sinust puudust, kui Sa oled suurepärane PR ja kommunikatsiooni inimene, kellel on sisukas kirjasulg ja naudid ühiskonnas arutelusid tekitavate artiklite kirjutamist. Sinu eesmärk on kirjutada kord kuus üks hea lugu ning võimalusel leida ASÕP-le esinemisvõimalus paaril korral raadios ning TV-s. Kasuks tuleb, kui Sul on endal olemas juba koostööpartnerite võrgustik, kellele pakkumist teha artiklite osas. Teemade osas on meile endil juba mitmeid vahvaid ideid.

- Oled meile väga oodatud, kui Sa tunned Facebooki nagu oma 10 sõrme! Sa oskad valida õigeid sihtgruppe info levitamiseks, naudid tasuliste reklaampostituste loomist ja introde kirjutamist. Sinu eesmärk on Facebookis ASÕP-i sisuartiklite jõudmine soovitud sihtgrupini 1-2x kuus.

- Igatseme Sinu järele, kui Sa oskad läbi turunduse luua nii ettevõtte siseselt kui ka koostööpartneritega kogukonna tunnet. Olgu selleks turundusstrateegia, tunnustusüritused või kodulehe uuendus, Sul on mõtteid ja ideid nende elluviimiseks. Sinu eesmärk on korraldada kaks üritust, teha ettepanekud kodulehele ja välja pakkuda tunnustus asendusõpetajatele.

Kui Sa tunned, et tahaksid meid aidata, siis palun anna meile endast märku gerli@asendusõpetaja.ee kuni 31.01.21! Kirjale lisa võimalusel CV ja kirjeldus, millises rollis Sa ennast näeksid. Tule ja tee ASÕP veelgi suuremaks, sest iga tund loeb!

Omalt poolt pakume

- panustada ambitsioonika missiooniga ettevõttesse

- olla osa sotsiaalsete ettevõtjate kogukonnast

- luua positiivset muutust Eesti haridussüsteemis

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Telliskivi 60A
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Osaline tööaeg
  • Vabakutseline
  • Praktika
  • Töö kooli kõrvalt
  • Paindlik tööaeg

Oskused

 Kirjutamine Digiturundus Graafiline disain Sisuloome

Keeled

  •  Eesti
Kontaktisik
Gerli Neppi
56661848

MTÜ ASÕP on 2017. aastal loodud sotsiaalne ettevõte, mis tegutseb selle nimel, et iga koolitund saaks kvaliteetselt asendatud. Selleks viiakse kokku asendamise vajadusega koolid ja asendusõpetajana töötada soovivad inimesed. Tänaseks on programmiga liitunud üle 80 kooli ja 1300 asendusõpetaja.

2021. aastal on fookuses laienemine üle-eesti koolidesse kui ka lasteaedadesse. MTÜ ASÕP pikema ajaliseks eesmärgiks on olla koolide eelistatuim asendusõpetajate värbamise platvorm Eestis ning laieneda ka välismaale. 



Ettevõtte kodulehthttp://www.asendusopetaja.ee

Sarnased töökuulutused:

Work Control Clerk
American Embassy Tallinn, Estonia
Tallinn
€ 1300 – 1900
Tähtaeg: 01.05.2024
Hotel Reservations Coordinator
Tumlare Corporation Estonia OÜ
Tallinn

Tähtaeg: 10.05.2024
Supply Chain Analyst
PKC Eesti AS
Tallinn

Tähtaeg: 11.05.2024