71
Astrec Data OÜ
Suurkliendihaldur
Astrec Data OÜ
Astrec Data OÜ

Suurkliendihaldur

Astrec Data OÜ

BrutokuupalkBruto kuusAlates  € 1500

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Telliskivi 57

Tööaeg

  • Täistööaeg

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
  •  Vene
Kontaktisik
Kaur Kiisler
+3725216808

Kas oled kuulnud globaalsetest pilveteenustest nagu Azure, AWS või Google Cloud? Ilmselt oled. Kui Pilw.io-d veel polnud, olime ka meie ja meie arendajad osa nende klientuurist. Kui meie, arendajad või meie kliendid vajasid pilve, tundus see justkui sobivaim viis eesmärkide saavutamiseks.

Mis muutus?
Saime kogemuse. Me saime teada, et globaalsete tegijate lahendustes on vaatamata suurepärasele funktsionaalsusele puudujääke. Jah, on kliente, kes käivad arenguga kaasas ja kasutavad kõige viimaseid lahendusi. Neid, kes ei vaja tuge ega näe takistust suurtes kuludes. Neid, kes hindavad üksnes ja ainult lahenduste võimekust ja rikkalikkust. Kuid on ka palju neid, kelle jaoks keeruline hinnastus, kiire ja kohaliku toe puudumine või lahenduste keeruline korrektne kasutuselevõtt ei sobi.

Mis edasi?
Nägime turul kohta kuhu areneda ja asusime liikuma. Aastal 2016-17 asusime planeerima, kuidas teha asju nii, et saame lihtsust otsivale segmendile sobivat teenust pakkuda. Kuidas teha nii, et hinnastus on koheselt mõistetav, teenuste ülesseadmisest saab aru ka algaja süsteemiadministraator, kasutajatel on tugev kontakt toega ning see kõik on kohapeal olemas. Just nii tuligi aastal 2018 välja Pilw.io platvorm, mida aktiivselt turule tutvustama asusime aastal 2019.

Täna
Täna arendame pidevalt platvormil olevat funktsionaalsust edasi, loome mugavusi, mida meie kliendid vajavad. Peatselt lisanduvad uued andmekeskused nii Eestis, kui ka välismaal. Soovime tõestada, et oleme võimelised pakkuma klientidele teenust, mis jääb nendega alatiseks, kuid ei hoia kinni, mida on lihtne kasutada, kuid omab kogu olulist funktsionaalsust. Keskkonda, mille tugi on koheselt kättesaadav, suhtleb omas keeles ja on isiklik igale ettevõttele.