659
Tegevjuht
Töötukassa vahendatud pakkumised

Lisakirjeldus

Eesti-Soome kaubanduskoja poole kohaga tegevjuhi töökoht

Tööandja nimi

Soome-Eesti Kaubanduskoda

Tööülesanded

Kodulehe haldamine: Vastutate kaubanduskoja kodulehe FECC.ee ajakohasena hoidmise ja regulaarse uuendamise eest.
Arvete tegemine ja saatmine: Koostate ja saadate arveid, jälgite maksete laekumisi ning tegelete vajadusel meeldetuletuste saatmisega.
E-Kirjadele vastamine: Vastate kiirelt ja professionaalselt kõigile kaubanduskojale saabuvatele e-kirjadele, pakkudes asjakohast infot ja lahendusi.
Uute liikmete värbamine: Otsite aktiivselt uusi liikmeid, tutvustate neile kaubanduskoja tegevusi ning liikmelisuse eeliseid.
Sündmuste korraldamine: Planeerite ja korraldate kaubanduskoja üritusi, seminaride ja võrgustikuüritusi, tagades nende sujuva läbiviimise.
Koostöö juhatusega: Töötate tihedas koostöös juhatusega, arutate strateegilisi otsuseid ja annate regulaarselt aru tegevuste edenemisest.
Liikmete ärivõimaluste edendamine: Toetate liikmete ärivõimaluste laiendamist, korraldate ärilõunaid, B2B kohtumisi ning edendate liikmesettevõtete vahelist koostööd.
Uudiskirjade saatmine: Koostate ja saadate regulaarselt informatiivseid uudiskirju, mis kajastavad kaubanduskoja tegevusi ja liikmete saavutusi.
Sündmuste kandmine kodulehele: Lisate kodulehele ürituste kalendrisse tulevased sündmused, tagades kogu olulise info kättesaadavuse.
Pressiteadete koostamine ja saatmine: Koostate ja levitate pressiteateid, mis kajastavad olulisemaid kaubanduskoja saavutusi ja sündmusi.

Haridustase

kutseharidus keskharidusega

Nõutud keeleoskus

  • FI, kõne: B1, kiri: B1, kohustuslik
  • ET, kõne: C1, kiri: C1, kohustuslik

Muud nõuded

Sa oled ettevõtlik ja algatusvõimeline, oskad iseseisvalt uusi võimalusi leida ning neid oskuslikult kasutada kaubanduskoja liikmete hüvanguks.

Otsime inimest kes oleks valmis liikuma edasi koos meiega aastatateks.

Omalt poolt pakume

Mitmekülgne töökogemus: Töö FECC-is hõlmab mitmeid eriülesandeid alates kodulehe haldamisest ja ürituste korraldamisest kuni liikmete ärivõimaluste edendamiseni. See pakub võimalust arendada laia spektrit oskusi ja kogemusi, mis on hinnatud paljudes tööstusharudes.
Võrgustiku laiendamine: Töötamine kaubanduskojas annab suurepärase võimaluse luua ja arendada professionaalseid kontakte Soome ja Eesti ettevõtjate ning organisatsioonidega. See võrgustik võib olla hindamatu ressurss edasises karjääris.
Professionaalne areng: FECC pakub pidevaid koolitusi ja arendusvõimalusi, mis aitavad töötajatel püsida kursis viimaste trendide ja oskustega oma valdkonnas.
Rahvusvaheline töökogemus: Töö FECC-is võimaldab saada kogemusi rahvusvahelises ärikeskkonnas, mis on eriti väärtuslik globaalselt orienteeritud karjääri püüdlejatele.
Dünaamiline töökeskkond: Töö kaubanduskojas on kiiretempoline ja projektidepõhine, mis pakub pidevat vaheldust ja uusi väljakutseid, hoides tööpäevad huvitavad ja ettearvamatud.
Sotsiaalne mõju ja koostöö: FECC tegevused toetavad ettevõtete vahelist koostööd ja soodustavad majanduskasvu mõlemas riigis, andes töötajatele võimaluse panustada mõlema riigi majandusse.
Kultuuridevaheline kogemus: Töötades Soome ja Eesti ettevõtete ja organisatsioonide vahelises liideses, saavad töötajad süvendada oma teadmisi ja mõistmist mõlema kultuuri kohta.
Kokkuvõttes on FECC-is töötamine väärtuslik võimalus neile, kes otsivad arendavat ja mitmekesist töökogemust rahvusvahelises ja dünaamilises keskkonnas, mis pakub laia võrgustikku ja professionaalse kasvu võimalusi.
Kaugtöö võimalus.

Kandideerimise info

Palun saatke kõik info otse FECCi Juhatuse Esimehele Timole timo@hcpro.ee

Tähtaeg: 30.04.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Vajalikud dokumendid

  • motivatsioonikiri
  • CV
Брутто-зарплата в месяцБрутто/мес.  € 1800 - 2000

Место работы

    Tallinn, Harjumaa, Эстония
    Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Harju tn 1

Тип работы

  • Неполное рабочее время
Контактное лицо
Timo Juhani Majuri
+372 518 8308

Похожие объявления о вакансиях

Business Manager
Comatec Estonia OÜ
Tallinn

Срок: 26.05.2024
Külastusjuht
Civitta Eesti AS
Tallinn

Срок: 03.06.2024
Haridus- ja publikutöö kommunikatsiooni ja turunduse spetsialist
Sihtasutus Eesti Kunstimuuseum
Tallinn

Срок: 30.05.2024