344
CV-Online Estonia klient
MEHAANIK
CV-Online Estonia klient
Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Keila, Harjumaa, Eesti
    Paldiski maantee 31

Tööaeg

  • Täistööaeg vahetustega

Keeled

  •  Eesti
Kontaktisik
Mari-Liis Lume
58870053

Meie Keila tehas asutati 1968. aastal ja see kuulub nüüd Prysmian Groupi. Pakume oma strateegilisest asukohast nii kohalikele kui ka välismaistele klientidele elektri- ja telekommunikatsioonikaableid ning nendega seotud tarvikuid. Baltimaades on meie tehas ja peakontor Eestis, Keilas, ning kontorid Lätis, Riias, ja Leedus, Vilniuses, kus töötab tehase toimingute, müügi ja turunduse, klienditeeninduse, logistika, ostude, finantsi ja halduse alal ligikaudu 160 inimest. 

Rahvusvaheline haare, kohalik asjatundlikkus oleme uuendusliku kaablitehnoloogia valdkonnas maailmas juhtpositsioonil ja me oleme esindatud üle kogu maailma. Tegutseme 50 riigis, 106 tehases ning 25 uurimis- ja arenduskeskuses ning meil on ligikaudu 29 000 töötajat, mis võimaldab meil hõlpsalt teenindada erinevaid turgusid ja kogukondi kogu maailmas.

Oleme uhked, et oleme avalik ettevõte; see on kesksel kohal selles, kes me ettevõttena oleme. Ka meie töötajad nõustuvad sellega: ligikaudu 50% neist on osanikud. Oleme noteeritud Milano börsil FTSE MIB indeksis ning meie põhirõhk on uuenduslike toodete loomisel ja murranguliste projektide pakkumisel, mis kindlustab pikaajalise kasumi, annab osanikele lisaväärtuse ja suurendab turus jätkuvat usaldust ettevõtte vastu.

Pakume oma tegevusvaldkonnas kõige laiemat teenuste valikut ja mitmekülgset oskusteavet. Igal aastal toodab grupp tuhandeid kilomeetreid maa- ja merekaableid ning süsteeme elektrienergia ülekandmiseks ja jaotamiseks, samuti kesk- ja madalpingekaableid ehitus- ja taristusektorile. Samuti toodame erinevaid optilisi kiudkaableid, vaskkaableid ja ühendussüsteeme hääle, video ja andmete edastamiseks telekommunikatsioonisektoris.

Ühendame maailma tuleviku kaablitehnoloogiaga.

Sarnased töökuulutused:

Automaatikainsener
CV-Online Estonia klient
Tallinn

Tähtaeg: 29.04.2024
Tehnoloog-konstruktor
Töötukassa vahendatud pakkumised
Viljandi

Tähtaeg: 24.04.2024
Mehaanikainsener
INSERO OÜ
Tallinn

Tähtaeg: 26.04.2024