116
ÄRIKINNISVARAHALDUR
Kinnisvarabüroo Uus Maa OÜ
ÄRIKINNISVARAHALDUR
Kinnisvarabüroo Uus Maa OÜ
ÄRIKINNISVARAHALDUR
Kinnisvarabüroo Uus Maa OÜ

ÄRIKINNISVARAHALDUR

Kinnisvarabüroo Uus Maa OÜ

Omalt poolt pakume:

Omalt poolt pakume moodsaimat bürood Tallinna südalinna kõrghoones Maakri kvartalis, tõeliselt toredaid ja toetavaid kolleege, meeleolukaid ühisüritusi, omatöötaja soodustusi, osalemist Uus Maa huvi- ja spordiklubi üritustel.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Maakri 19/1
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Paindlik tööaeg

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
  •  Vene
Kontaktisik
Gerlyn Okas

Meil on suurim arv ärikinnisvarale keskendunud eksperte, üle 30 aasta kogemust ja klientide usaldust nii kinnisvara vahendamises, hindamises, haldamises, nõustamises kui investeerimises. Tuginedes aastakümnetega kogunenud ulatuslikule kontaktivõrgustikule ja kliendibaasile suudame garanteerida, et leiame kõikidele objektile ostjad või üürnikud kiiresti ja efektiivselt, mistõttu toimub ka 80% kõigist Eesti kinnisvaratehingutest UUS MAA maaklerite poolt.

Meie tugevuseks on võimekus pakkuda läbimõeldud tervikteenust majasiseselt, tagades koostöö mugavuse ning sujuvuse. Ühtlasi oleme hoolikalt ühtekokku valinud iga valdkonna parimad eksperdid, alates maakleritest ja hindajatest, lõpetades juristide ja nõustajatega. Kaasame eesmärkide täitmiseks alati kogu oma kollektiivse kompetentsi, kinnisvarale pühendunud turundusmeeskonna ja mitusada maaklerit üle Eesti, kes on kursis värske turuinfo, trendide ja prognoosidega, jõudmaks igas küsimuses tulemusliku lahenduseni.

Oleme alates büroo loomisest kandnud Eesti turul nii juhtiva suunanäitaja kui teerajaja rolli, pühendudes aktiivsele ja eesmärgipärasele tegutsemisele, kvaliteetse teenuse pakkumisele, oma klientide soovidele ja vastastikusele usaldusele. Sellest tulenevalt saame tunda uhkust, et oleme suutnud läbi kõigi nende aastate hoida vankumatult oma põhimõtteid ja kõrgeid standardeid, mida kinnitavad meie tulemused, klientide rahulolu ja soovitused.



Ettevõtte kodulehthttps://arikinnisvara.uusmaa.ee/

Sarnased töökuulutused:

Head of Compliance
Inbank
Tallinn

Tähtaeg: 04.05.2024
Kinnisvara haldusjuht
Forus
Tallinn

Tähtaeg: 05.05.2024
Teenuste ja arenduste juht
Töötukassa vahendatud pakkumised
Tallinn

Tähtaeg: 24.04.2024