145
Levira AS
TELEKANALITE VÄLJASTUSE INSENER
Levira AS
Levira AS

TELEKANALITE VÄLJASTUSE INSENER

Levira AS

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Kloostrimetsa tee 58a

Tööaeg

  • Täistööaeg vahetustega

Oskused

 Analüüsivõime. rutiini taluvus Tähelepanelikkus Lahendustele orienteeritus Kohusetundlikkus. Hea suhtlemisoskus

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Airi Aunbaum
6804000

Levira on meediatehnoloogia ja -taristu ettevõte, mis pakub innovaatilisi ja kliendi vajadustele disainitud lahendusi audiovisuaalse sisu käitlemisel ja digitaalse sisu/failide haldamisel ja loomisel, hõlmates kogu sisu elukaart. Levira klientideks on rahvusvahelised ja kohalikud ringhäälingu- ning IT-ettevõtted ja meediateenuste osutajad. 

Pakume oma rahvusvahelistele klientidele täispaketti digitaalse meedia halduse, telekanali väljastuse ning levitamise teenuste vallas. Hoolitseme kogu tehnilise poole eest, mida vajavad oma töös lõpptarbijani jõudmisel ringhäälinguettevõtted, sisu omanikud, telekanalid, striiming-platvormid ning muud laadi digitaalse sisu omanikud ja meediakontsernid. 

Eestis oleme olnud meediatööstusele pikaajaline ja usaldusväärne partner audiovisuaalse sisu maapealse ringhäälingu vallas. Levira opereerib ja arendab Eesti maapealse digitaaltelevisiooni võrke ning on Eesti suurim FM raadioprogrammide edastaja. 

Andmekeskuse ja IT-teenuste segmendis on Levira üks kiiremini kasvavaid teenusepakkujaid regioonis. Levira serverkeskus asub Tallinna Teletorni keldrikorrusel, kus servereid ümbritseb 25 000 tonni betooni ning need on varustatud kaasaegsete turva- ja ligipääsusüsteemidega. Pakume klientidele muu hulgas valmiskujul taristulahendusi, sealhulgas taristu haldust.

Kokku töötab Leviras umbes 90 inimest.



Ettevõtte kodulehthttp://www.levira.com

Sarnased töökuulutused:

Work Control Clerk
American Embassy Tallinn, Estonia
Tallinn
€ 1300 – 1900
Tähtaeg: 01.05.2024
Snowball Programme 2024
Deloitte Eesti
Tallinn

Tähtaeg: 17.05.2024
Videoanalüütik
MAXIMA Eesti OÜ
Tallinn

Tähtaeg: 15.05.2024