115
ARSTIKESKUS CONFIDO AS
Endoskoopiaõde
ARSTIKESKUS CONFIDO AS
ARSTIKESKUS CONFIDO AS

Endoskoopiaõde

ARSTIKESKUS CONFIDO AS

Ootused kandidaadile

Kui Sa tunned, et Sinu kirg ja kutsumus on pakkuda inimestele meditsiinilist abi, siis tule ja ühine meiega.
Sul on võimekus võtta vastu iseseisvaid otsuseid, oled paindlik, kohusetundlik, õppimisvõimeline ning Sul on soov panustada kiirelt kasvava meditsiiniasutuse arengusse, kasuks tuleb varasem kogemus endoskoopiaõena.

Tööülesannete kirjeldus

Sinu tööülesanneteks on gastroenteroloogia erialal toimuvate endoskoopilistel uuringutel arsti assisteerimine. Patsientide nõustamine ja ettevalmistamine enne endoskoopia protseduure.

Otsime oma meeskonda täis- või osakoormusega meditsiinitöötajat, tööaeg on graafikualusel E-R 8.00-16.00 vajadusel ka laupäeviti.

Omalt poolt pakume

Confido pakub Sulle esinduslikku motivatsioonipaketti, mis sisaldab ka väärtuslikku tervisekindlustust ning põnevaid väljakutseid kiiresti arenevas meditsiiniasutuses.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Veerenni 51

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Täistööaeg vahetustega
  • Osaline tööaeg
  • Paindlik tööaeg
Kontaktisik
Kätrin Hanson
53083990

Confido Meditsiinikeskus on kiiresti kasvav ja kaasaegne erameditsiiniasutus, mis pakub terviklikke terviselahendusi, sh nii tervise-ennetuse teenuseid, esmatasandi ja eriarstiabi kui kirurgilist ning järelravi.

Oleme klientidele lähedal nii mugavate asukohtade kui digilahenduste kaudu. Meie pühendunud ja professionaalsetel spetsialistidel on aega aidata ja julgust leida lahendusi, mis kõige paremini klientidele sobivad.


Ettevõtte kodulehthttp://www.confido.ee