96
.NET TARKVARAARENDAJA
Synerall AS
.NET TARKVARAARENDAJA
Synerall AS
.NET TARKVARAARENDAJA
Synerall AS

.NET TARKVARAARENDAJA

Synerall AS

TULE LIITU MEIE RAHVUSVAHELISE TOOTEARENDUSTIIMIGA!

Meie juures ootab Sind:

💡 hea energiaga ambitsioonikas töö
💡 positiivselt laetud meeskond
💡 kaasaegsed tehnoloogiad ja agiilsed arendusmetoodikad
💡 jätkusuutlik areng ja kasvamine Põhjamaade turgudel

Rohkem infot Synerall kohta leiad meie kodulehelt: https://synerall.com/join-us/

Energia-, taristu- ja keskkonnateenuste sektor pakub hetkel palju kõneainet kogu Euroopas. Synerall AS ühendab just sellele sektorile omased arveldus-ja kliendihaldusprotsessid oma unikaalses tootes nimega Synerall.

Oleme oma tootearendustiimiga üles ehitanud stabiilse toote ning viinud selle edukalt Põhjamaade turule. Meie väärtusteks on toetav meeskond ja vaid parimatele lahendustele keskendumine.
Kuna oleme laienemas uutele turgudele, ootame oma tiimiga liituma .NET arendajaid (kesk-, seniortase).

Arendajatöö Synerallis pakub tehnoloogilisi väljakutseid, toetab Sinu ambitsioonikust ning eneseteostust nii professionaalsel kui personaalsel tasemel.
Saad endas arendada mitte vaid programmeerimisoskuseid, vaid ka analüütilist – ja kontseptuaalset mõtlemist ning väga head enesejuhtimist.
Full-stack arendajana, saad viia ellu mõjukaid arhitektuurilisi muutuseid ning sul on võimalus panna proovile oma senised oskused ja omandada uusi tehnoloogilisi oskuseid.

Oled sobiv kandidaat, kui sul on IT-alane kõrgharidus, töökogemus .NET arendajana, oled kokku puutunud agiilsete arendusmetoodikatega ja üksustestimine e. Unit Testing on sulle tuttav tegevus. Vajalik on ka SQL kogemus. Valdad väga heal tasemel eesti keelt ja inglise keelt.

Kas soovid meie hea energiaga tiimis ka endalegi uue väljakutse leida? Saada meile oma huvisoov juba täna või võta küsimuste korral meiega ühendust jobs@synerall.com

Synerall - hea energiaga tiim!

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Tammsaare tee 92
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 C# .NET JavaScript; HTML & CSS; TypeScript; Powershell; SQL;Angular;jQuery; REST API; ASP.NET SQL ASP.NET .NET Core Azure

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Maris Martin
53477810

Synerall AS on oma olemuselt tootemaja, kus arendatakse tarkvaratoodet "Synerall", mis võimaldab energia võrgu- ja müügiettevõtetel ning erinevatel taristuettevõtetel automatiseerida oma arvelduse ning kliendihalduse protsesse. Meie klientideks on elektrimüüjad ja -võrguettevõtted, samuti gaasi-,kaugkütte-,veevõrgu ja keskkonnateenuseid pakkuvad taristuettevõtted. Oleme kasvanud viimase viie aastaga arvestatavaks tegijaks Soome turul kuid meie ambitsiooniks on kasvada ja laieneda ka teistele Põhjamaade turgudele.



Ettevõtte kodulehthttps://synerall.com

Sarnased töökuulutused:

Vanem TypeScript-i Backend arendaja , Striga - Krüpto- ja panganduse API-d
Töötukassa vahendatud pakkumised
Tallinn

Tähtaeg: 30.04.2024
Praktikant Facility Helpdesk and Services
Swedbank AS
Tallinn
€ 950 – 1450
Tähtaeg: 23.04.2024
.NET developer (based in Antwerp, Belgium)
MSC Shared Service Center Riga SIA
Belgia
€ 5000
Tähtaeg: 09.05.2024