81
Müügispetsialist
Technobalt Eesti OÜ

Müügispetsialist

Technobalt Eesti OÜ

Ootused kandidaadile

SEE TÖÖ SOBIB SULLE, kui oled hea suhtleja, kohusetundlik ja täpne ning sulle meeldib müügitöö ja klienditeenindus. Kasuks tuleb eelnev müügitöö kogemus, kokkupuude tehnika valdkonnaga, tehniline taiplikkus ja/või tehniline haridus.

Tööülesannete kirjeldus

SINU IGAPÄEVANE TÖÖ on klientidele ettevõtte poolt pakutavate toodete ja teenuste tutvustamine ning müük. Peamised tooted on kummist konveierilindid, konveieri komponendid, reduktormootorid, lintkonveierid ja konveierite hooldusteenused.

Töö hulka kuulub:
  • klientide hinnapäringutele vastamine
  • müügipakkumiste koostamine
  • klienditellimuste käsitlemine
  • olemasolevate ja uute klientide külastamine
  • laoseisude jälgimine
  • vajadusel kauba vastuvõtmine ja väljastamine
  • müügi- ja ostujuhtide toetamine müügiga seotud küsimuste

Väärtuspakkumine

OMALT POOLT PAKUME SULLE tööks vajalikku väljaõpet, kvaliteetseid töövahendeid (s.h. ametiauto), sõbralikku ja toetavat meeskonda, motiveerivat põhipalka, tulemustest sõltuvat tulemustasu. Töötamist rahvusvahelises ettevõttes ja erinevaid tööandja poolt pakutavaid soodustusti.
Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: Otsime täiskohaga töötajat ning tööle ootame sind esimesel võimalusel. Töökoht asub Tartus ja sinu peamiseks tööpiirkonnaks saab olema Lõuna-Eesti. Lisainfo: Ivo Raadla, tel 50 58 721.

Asukoht

    Tartu, Tartumaa, Eesti
    Tartu

Tööaeg

  • Täistööaeg
Kontaktisik
Ivo Raadla
Technobalt Eesti OÜ on pikaaegse kogemusega ettevõte, kelle põhitegevuseks on konveierilintide, konveierikomponentide ja tööstustarvikute müük ning konveiersüsteemide hooldusteenus. Meie klientideks on ettevõtted, kes kasutavad oma tootmises konveiereid. Technobalti müügi- ja teenindusvõrk katab kõiki Baltikumi olulisemaid regioone. Aprillist 2021 on Technobalt osa Fenner Dunlop Grupist. Technobalt on Dunlop Service Internationali üksus, mis vastutab Balti riikide eest. Dunlop Service International on ülemaailmne müügi- ja teeninduskeskuste võrgustik, mis tegutseb Hollandis, Suurbritannias, Itaalias, Hispaanias, Araabia Ühendemiraatides, Ghanas ja Marokos.

Ettevõtte kodulehthttps://www.technobalt.com/et/