91
ARSTIKESKUS CONFIDO AS
Meditsiinifüüsik
ARSTIKESKUS CONFIDO AS
ARSTIKESKUS CONFIDO AS

Meditsiinifüüsik

ARSTIKESKUS CONFIDO AS

Ootused kandidaadile

Ootame oma meeskonnaga liituma
meditsiinifüüsikut

Sobival kandidaadil on tehniline kõrgharidus. Eelistatud vähemalt magistrantuur meditsiinitehnika või füüsika valdkonnas ja varasem sarnase töö kogemus. Sobival kandidaadil on magnetresonantstomograafia alased (eel)teadmised või tugev soov selle valdkonnaga tegeleda.

Teda iseloomustavad tehniline taiplikkus, vastutustundlikkus, otsustusvõime, pingetaluvus ja korrektsus.
Sobival kandidaadil on väga hea suhtlemis- ja eneseväljendusoskus, ta valdab lisaks eesti ja inglise keelele ka rahvusvahelist erialast sõnavara. 

Tööülesannete kirjeldus

Meditsiinifüüsiku peamisteks tööülesanneteks on:

  • magnetresonantstomograafia protokollide seadistamine/optimeerimine ja koostamine;
  • radiograafia- ja kompuutertomograafiaseadmete kiirgusdooside optimeerimine ja protokollide seadistamine;
  • vastutusvaldkonda (ioniseerivat ja mitteioniseerivat kiirgust tekitavad pildidiagnostika seadmed) kuuluvate meditsiiniseadmete kasutajate nõustamine; 
  • vastutusvaldkonna meditsiinitehnika hankimisel osalemine; 
  • vastutusvaldkonda kuuluva meditsiiniaparatuuri taatlemiste ja kontrollmõõtmiste (vastavalt koostatud graafikutele ja tehnika tootja nõuetele) korraldamine või ise teostamine ja kontrollimine;
  • Kompuutertomograafi, radiograafia seadmete, magnetresonantstomograafi ja ultraheliuuringute tegevusjuhiste ja dokumentatsioonide koostamine.


    Lisaks jälgib meditsiinifüüsik seadmete hoolduse- ja remonditeenuse osutamist, korraldab personali koolitusi tehnika kasutusevõtmise ajal ja teeb tihedat koostööd IT osakonnaga, hooldusfirmade ja kliiniliste partneritega patsiendi uuringuandmete liikuvuse ja arhiiviandmete haldamise tagamiseks.

Omalt poolt pakume

Confido pakub Sulle esinduslikku motivatsioonipaketti, mis väärtustab Sind ja Sinu panust, suurepärast tervisekindlustust ning põnevaid väljakutseid ja toetavat suhtumist Eesti meditsiinivaldkonna tippude poolt.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Veerenni 51

Tööaeg

  • Täistööaeg
Kontaktisik
Kätrin Hanson
53083990

Confido Meditsiinikeskus on kiiresti kasvav ja kaasaegne erameditsiiniasutus, mis pakub terviklikke terviselahendusi, sh nii tervise-ennetuse teenuseid, esmatasandi ja eriarstiabi kui kirurgilist ning järelravi. 

Oleme klientidele lähedal nii mugavate asukohtade kui digilahenduste kaudu. Meie pühendunud ja professionaalsetel spetsialistidel on aega aidata ja julgust leida lahendusi, mis kõige paremini klientidele sobivad.


Ettevõtte kodulehthttp://www.confido.ee