76
JAVA ARENDAJA
Net Group OÜ
JAVA ARENDAJA
Net Group OÜ
JAVA ARENDAJA
Net Group OÜ

JAVA ARENDAJA

Net Group OÜ

Net Groupis pole Sa tavaline tarkvaraarendaja. Oleme küll suur ettevõte, aga tundub rohkem nagu suur pere. Meile ei tulda tööle, vaid maailma muutma. Koos arendame tähendusrikkaid projekte, mis tõeliselt korda lähevad.
Tehisintellektist uuendusliku e-kaubanduseni. Kui tarkvara loomine ei ole sinu jaoks töö, vaid kirg muuta maailma paremaks, siis sobime kokku!

Liitu meie e-tervise valdkonna arendustiimiga ning saad võimaluse mõjutada eluliselt olulisi süsteeme, mis muudavad su töö tõeliselt tähenduslikuks!

Net Groupi kireks on luua muutust toetavaid tarkvaralahendusi ja -tooteid. Seeläbi teeme klientide elu lihtsamaks ning paneme äri kasvama. Me julgeme kompida piire ja mõtleme kastist välja. Meie juures käivad loovus ja vastutus käsikäes. Leiame alati võimaluse alustatu lõpuni viia.

Hoolime omadest väga. Oleme loonud keskkonna, kus saad areneda ja anda endast parima. Meil on loomisvabadus, voli võtta riske ning luba eksida.

Net Group loodi üle 20 aasta tagasi eesmärgiga olla lahedaim koht töötamiseks. Oleme piisavalt suur, et tagada stabiilsus ja piisavalt väike, et olla paindlik. Igal tiimiliikmel on hääl ning võimalus meie arengus kaasa rääkida.

Otsime algavasse projekti lisajõudu, et Sinu kaasabil kliinilise infosüsteemi arendusi luua. Sinu tulevases tiimis on esindatud erinevad rollid ja kogemused ning igapäevane suhtlus on nii oma tiimi kui ka otse kliendiga.

OLED MEIE INIMENE!

Anna endast märku, kui

- Sul on kogemus JAVA tarkvaraarenduses vähemalt kolm aastat
- tunned hästi Spring Boot-i ja andmebaase (Oracle, MS SQL, Postgre)
- oled kogenud ka tänapäeva frontend tehnoloogiates (Angular, React või Vue.js)
- ekstrapunktid Dockeri, Kubernetese ja/või pilvetehnoloogiate tundmise eest
- hindad kõrgelt meeskonnatööd ja oled valmis ka suhtluseks kliendiga
- tööalaselt saad hakkama väga hästi eesti keelega, kirjalikult ja suuliselt; inglise keelega heal erialasel tasemel
- oled õpihimuline ning eneseareng on Sinu jaoks oluline

Pakume Sulle lisaks arendavatele projektidele ja motiveerivale palganumbrile ka muid Sinu heaolu toetavaid hüvesid: paindlikkust, mõistlikult tasakaalus töö- ja eraelu, õppimisboonust ja koolitusi, sporditoetust, ägedat kontorit koos täisvarustuses köögi, massaazhitoa ja meelelahutusnurgaga, tasuta parkimist, lahedaid ühisüritusi kogu aasta vältel, nii ettevõtteüleselt kui oma tiimiga, tasuta kohvi/teed, karastusjooke ja puuvilju kontoris, tasemel töövahendeid ning loomulikult toetavaid inimesi, kellega on rõõm koos töötada ja kasvada!

Millal siis veel, kui mitte nüüd?

Kas eeltoodu kõnetas Sind ja soovid meie ambitsioonika tiimiga liituda? Ootame Sinuga kohtumist!

Kandideerimiseks saada meile oma CV või LinkedIni profiil läbi kandideerimislingi. Kui Sul tekkis lisaküsimusi, siis võta julgesti ühendust e-mailil maris.martin@netgroup.com või helista 5347 7810 Maris.

NET GROUP - siin lood tähendust!

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    A. H. Tammsaare tee 92, 13423, Tallinn

Tööaeg

  • Täistööaeg
Kontaktisik
Maris Martin

Net Group was founded more than 20 years ago with the aim to be the coolest place to work. We are big enough to ensure stability and small enough to be flexible. Our people are engineers, and we have a big pool of highly skilled growth masters at your service. We have empowered digital transformation for governments, local municipalities as well as big corporations and startups in Europe and Africa.

Sarnased töökuulutused:

Andmevaldkonna juht
Kliimaministeerium
Tallinn

Tähtaeg: 01.05.2024
IT Tiimi- ja projektijuht
Sandmani Grupi AS
Tallinn

Tähtaeg: 27.04.2024
Hotel Reservations Coordinator
Tumlare Corporation Estonia OÜ
Tallinn

Tähtaeg: 10.05.2024