112
INSENER-PROJEKTEERIJA (TEED, RAUDTEED)
Proxion Estonia OÜ
INSENER-PROJEKTEERIJA (TEED, RAUDTEED)
Proxion Estonia OÜ
INSENER-PROJEKTEERIJA (TEED, RAUDTEED)
Proxion Estonia OÜ

INSENER-PROJEKTEERIJA (TEED, RAUDTEED)

Proxion Estonia OÜ

Ootused kandidaadile

Kandideeri meile, kui sul on lõpetatud tehnikaalane kõrgharidus (nt. teedeinsener või raudteeinsener) ning kõrge ambitsiooni ja motivatsiooni kasvada valdkonna tippeksperdiks. Ootame, et oled oskusbaasilt iseseisev projekteerija, kellel on projekteerimistarkvara kasutamise kogemus (AutoCAD Civil 3D, Tekla Civil või muu). 

Lisaks eesti keelele vajad töös ka inglise keele oskust, kuna see on suhtluskeel meie Soome kolleegidega ning valdkonna koolitusmaterjalid on valdavalt inglise keeles. Soome keele ning vene keele oskusest on kindlasti töös kasu.

Ootame kandideerima pikaajalise kogemusega projekteerijaid, kuid julgustame ka ühendust võtma 3-4 aastase töökogemusega tõusvaid tähti.

Tööülesannete kirjeldus

Raudteedega seotud projekteerimine: ülesõidukohad, ülekäigukohad, platvormid, rööbastee muldkeha, pealisehitus, veeviimarid, väikesillad, truubid jms.

Lähteandmete analüüs ja proaktiivne suhtlus kliendiga parima lahenduse väljatöötamisel.

Omalt poolt pakume

Miks tasub just meile tööle tulla? Meile tööle tulles saad aidata kaasa Euroopa rohepöördele, planeerides ja projekteerides raudteeinfrastruktuuride konkurentsivõimet parandavaid lahendusi ning kujundades transpordi voogusid inimkonna CO2 jalajälje vähendamiseks.

Meiega tunned ennast just õiges seltskonnas, kui soovid sukelduda kaasahaaravatesse, raudteemaailmas aktuaalsetesse tehnilistesse teemadesse nagu näiteks taristute kiiruste tõstmine ja üleminek ERTMS-tehnoloogiatele. Käe saad valgeks Haapsalu – Saunja raudteelõigu projekteerimisel ning koostööprojektidel Soomes ja Leedus.

Pakume paindlikke töötingimusi ja professionaalset arengut toetavaid koolitusi.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: - Stebby heaoluteenuste toetus, - Vabadus valida kontoritöö ja kaugtöö vahel - Villa Proxioni kasutamine Hispaanias - Ergonoomiline ja kaasaegne töökeskkond - Rahvusvahelised tiimid ja tiimiüritused

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Mäealuse 2/1
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Paindlik tööaeg

Oskused

 Projekteerimine autocad Algatusvõimelisus AutoCAD, Autodesk Civil 3D Civil 3D õppimisvõime Suhtlemisoskus

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Märt Ehrenpreis
+372 58554498

Proxioni Grupp on tegutsenud Soomes üle 15 aasta, pakudes raudteetaristutega seotud planeerimise, projekteerimise, konsultatsiooni, koolituse, tootearenduse ning digitaliseerimise teenuseid. Meil on Soomes kuus inseneribürood ja kokku üle 170 töötaja ning 2021 kevadel oleme laienenud ja avanud harukontori Eestis TalTech ülikooli kõrval Teaduspark Tehnopolis.

Meie tütarettevõte Proxion Estonia OÜ ootab rahvusvahelise meeskonnaga liituma uusi insenere, projekteerijaid!



Sarnased töökuulutused:

Automaatikainsener
CV-Online Estonia klient
Tallinn

Tähtaeg: 29.04.2024
Strateegia- ja finantsosakonna juhataja
Haridus- ja Teadusministeerium
Eesti

Tähtaeg: 15.05.2024
Mehaanikainsener
INSERO OÜ
Tallinn

Tähtaeg: 26.04.2024