124
IT-Projektijuht
Fujitsu Estonia AS
IT-Projektijuht
Fujitsu Estonia AS
IT-Projektijuht
Fujitsu Estonia AS

IT-Projektijuht

Fujitsu Estonia AS

Kas Sa oled IT-Projektijuht ja otsid põnevaid väljakutseid? Kui jah, siis kandideeri Fujitsusse!

AS Fujitsu Estonia otsib Avaliku sektori projektide meeskonda IT-Projektijuhti. Sinu tulevane meeskond kannab hoolt Eesti põhiliselt avaliku aga vahel ka erasektori IT süsteemide arendamise ja hoolduse eest.

Sinu tööülesanded ja väljakutsed:

• Koordineerida kliendi või valdkonnaga seotud projektide tööd, sh. projektimeeskonna igapäevane juhtimine, tööde järjekorra ja tähtaegade kokkuleppimine, projektijuhtimismetoodika valik.
• Tagada projektimeeskonna töö sujuv toimimine ja meeskonnaliikmete omavaheline efektiivne suhtlus
• Raporteerida projektide staatuse kohta organisatsiooni juhtkonnale/kliendile.
• Projekti riskide kaardistamine ja nende juhtimine.
• Suhelda eri huvigruppidega tagamaks projekti tööks vajalike ressursside kättesaadavus või vastavus kokkulepitule.
• Töötada välja projekti plaan, eelarve, standardid ning vastutada projektide elluviimise eest.
• Koostöös meeskonnajuhiga projekti meeskonna liikmete kompetentside arendamise planeerimine, meeskonnasisese oskusteabe jagamise soodustamine, ettepanekute tegemine meeskonnaliikmete motiveerimiseks.

Kui Sa tuled meie meeskonda, siis võid kindel olla, et

• Sind ootab ees meeskond, keda ühendab tahe muuta Eestis elu paremaks läbi infotehnoloogiliste lahenduste. Meie meeskond teeb tihedat koostööd erinevate asutuste ja ettevõtetega nende infosüsteemide arendamisel, nagu RIA eesti.ee portaal või erinevad hariduse infosüsteemid. Samuti tehakse tihedat koostööd Fujitsu teiste meeskondadega.
• Töötad ettevõttes, mis pakub stabiilsust (Fujitsu on Eesti turul olnud üle 30 aasta), kaasaegseid töövahendeid (ajakohane ja mugav töötehnika) ning mõnusat töökeskkonda kas Tartu Tasku keskuse 6ndal korrusel või Tallinnas Ülemiste linnakus ja/või Akadeemia tee kontoris. Töö tegemise asukohta - kas kontor või kodu - saad vabalt valida.
• Sulle laienevad erinevad ettevõtte soodustused: muuhulgas näiteks 7-päevane lisapuhkus, tervise- ja haiguspäevade ning kodukontori ülesseadmise kompensatsioonid jne.

Oled sobiv kandidaat, kui:

• Omad vähemalt 3-aastast kogemust IT projektijuhtimise valdkonnas.
• Tunned erinevaid tarkvaraarenduse ning projektijuhtimise metoodikaid.
• Omad head eesti ja inglise keele oskust.
• Oskad luua oma projektimeeskonnas positiivse ja konstruktiivse töömeeleolu.
Analüüsioskus ning ärilise mõtlemise võime tulevad kasuks.

Hea projektijuhi suurim liitlane on tema projektimeeskond – ilma nendeta ei saavuta ta reeglina mitte ühtegi projekti eesmärkidest. Kuigi meie inimesed töötavad üldjuhul iseseisvalt, oleks Sinu ülesanne „üles korjata“ probleemid, mis projektide igapäevatöös tekkida võivad ja neile koostöös meeskonna ning kliendiga parim võimalik lahendus leida.

Fujitsu Estonia Tarkvaraosakond tööandjana

Kindel tööandja
Meid võid usaldada. Oleme maailmaturul tegutsenud juba aastast 1935 ja Eestis 1991. aastast. Ühe suurima IT-ettevõttena oleme Eestis tööandjaks ligi 400 inimesele. Pikaajaline kogemus võimaldab meil oma töötajatele pakkuda kindlustunnet ja stabiilsust. Oleme usaldusväärsed tervikuna, mis tähendab, et igale meie meeskonnaliikmele saab loota.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: odukontoris töötamise võimalus ja selle ülesseadmiseks varustus, 7 kalendripäeva lisapuhkust, haiguspäevade täiendav hüvitamine, igakuine spordikompensatsioon.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Mustamäe tee 16
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Paindlik tööaeg

Oskused

 Arendusprojektide juhtimine Suhtlemisoskus

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Hanni Tomingas
+372 577 02 330

Fujitsu Estonia on üks juhtivatest IT-teenuseid pakkuvatest ettevõtetest Eestis, kus oleme tegutsenud alates 1991. aastast. Pakume Eesti ja välisturule kvaliteetseid IT-täisteenuseid: nii süsteemide arendamist, hooldust kui ka remonti. Lisaks vastutame paljude suurettevõtete IT-toodete ostu ja tarneahela juhtimise ning IT-teenuste finantsjuhtimise eest Põhjamaades. Tehnoloogiatoodete valik ulatub lihtsatest sülearvutitest andmehalduskeskusteni.

Meie eesmärk on lihtsustada ettevõtete ja organisatsioonide tegevust uuenduslike tehnoloogiate ja teenuste abil.

Fujitsu Estonia tööandjana
Innovatsiooni keskmes on inimesed. Meie juures töötab nutikate tehniliste uuenduste nimel mitmekesine ning professionaalne meeskond. Paindlik suhtumine, koostöö ja jätkusuutlikkus on väärtused, mis meid ühendavad. Oleme kindel ja laiahaardeline rahvusvaheline IT-ettevõte, kus saab avardada silmaringi ja tunda end tööalaselt turvaliselt. Jaapani juured ja kultuuripärand on õpetanud meid väärtustama pikaajalisi suhteid. Meie tööl on tähendus. Meie tegevus muudab maailma kõigi jaoks paremaks. Koos sinuga suuname tehnoloogia abil tuleviku ühiskonda.




Sarnased töökuulutused:

IT Tiimi- ja projektijuht
Sandmani Grupi AS
Tallinn

Tähtaeg: 27.04.2024
Projektijuht/analüütik
Töötukassa vahendatud pakkumised
Eesti

Tähtaeg: 25.04.2024
Andmevaldkonna juht
Kliimaministeerium
Tallinn

Tähtaeg: 01.05.2024