136
Soome keele oskusega Kasutajatoe Agent
Fujitsu Estonia AS
Soome keele oskusega Kasutajatoe Agent
Fujitsu Estonia AS
Soome keele oskusega Kasutajatoe Agent
Fujitsu Estonia AS

Soome keele oskusega Kasutajatoe Agent

Fujitsu Estonia AS

Meie Kasutajatoe osakond otsib oma meeskonda soome keelt kõnelevat IT-agenti.

Fujitsu Estonia kasutajatoe osakond on osa Fujitsu Soomest ja tunnistatud Põhjamaade parimaks kasutajatoe osakonnaks. Üheksas meeskonnas töötab ligi 200 inimest, kelle peamine eesmärk on toetada Põhjamaade suurettevõtete ja organisatsioonide töötajaid IT-alastes küsimustes ning lahendada nii lihtsamaid kui ka keerukamaid probleeme. Pakume paindlikku tuge eri kanalites: e-posti, kiirvestluse ja tööhaldussüsteemi kaudu.

Ootame Sind kandideerima kasutajatoe agendi ametikohale, kui:

  • kõneled soome ja inglise keelt;
  • tahad pakkuda väga head klienditeeninduse kogemust;
  • oled valmis õppima uusi asju.

    NB! IT-alased teadmised ja oskused omandad meie koolitusprogrammis.

Kui liitud meiega, siis lubame Sulle:

IT-alast väljaõpet, mida pakub läbimõeldud ning kergesti omandatav sisseelamise programm.
Hoolivat ning omavahel tihedalt suhtlevat ja koostööd tegevat meeskonda. Kolleegide tugi on Sinuga nii väljaõppel kui ka siis, kui oled oma tööülesannetes juba pädev. Meeskonna igapäevane töine ja huumorit täis suhtlus toimub Teams´i keskkonnas.
Hüppelauda IT-maailma, läbides kasutajatoe agendi koolituse ja omandades selle ametikoha teadmised ning oskused, saad suurepärase stardi oma IT-karjäärile. Meil on iga-aastaselt üle kümne majasisese konkurssi, kuhu on oodatud kandideerima vaid Kasutajatoe osakonna inimesed.
Kodukontori ülesseadmiseks tehnilist varustust: dokkimisjaamaga sülearvuti, välised kuvarid, klaviatuur, hiir ja kõrvaklappide komplekt. Lisaks pakume mobiiltelefoni ja igakuist mobiiliarve kompensatsiooni.
Inimkeskset töökeskkonda. Tuginedes meie kvartaalsele Fujitsu rahulolu uuringule saame kinnitada, et Fujitsu Estonia Kasutajatoe osakonna töötajate rahulolu ja pühendumus on väga kõrge võrreldes turu keskmisega. Meie osakonnas pööratakse igapäevaselt tähelepanu meeskonnajuhtide arendamisele ja kõigi inimeste isiklikule tunnustamisele.
Töö- ja eraelu tasakaalu. Töövälisel ajal on Sinu mõtted pigem vabaaja tegevustel, sõpradel ja perekonnal. Kui lõppeb tööpäev, siis lõppevad ka Sinu tööülesanded.
Üleüldisi ettevõtte hüvesid. Alates teisest tööaastast saad kasutada 7 kalendripäeva lisapuhkust. Meil on tervise- ja spordikompensatsioon, mis toetab trenni tegemist ja muid terviseprotseduure, et püsida alati terve. Kui aga siiski peaksid haigestuma, siis haiguspäevad on hüvitatud. Lisaks pakume kolimishüvitist Eestisse elama tulevatele töötajatele.

IT-kasutajatoe agendi tööülesanded

Sinu põhiliseks tööülesandeks on leida lahendus kliendi IT-probleemile.
Agendi töö on päästa kellegi tööpäev. Sa oskad aktiivselt kuulata ning suudad asetada end kliendi kingadesse. Väga oluline on õppida seletama lahendusi lihtsas keeles ilma erialaste IT-terminiteta. Sa teadvustad, et teisel pool (kas telefonis või e-mailis) on inimene, kes peab oma töö tähtajaks ära tegema, kuid on takerdunud tehnilistesse probleemidesse. See inimene vajab abi ja mõistmist, sest tema jaoks on tegemist suure ja sel ajal kõige olulisema probleemiga. Selleks kõigeks valmistab Sind ette meie sisseelamise programm ja meeskond.  

Fujitsu Estonia Kasutajatoe osakond kui tööandja

Meie juures töötavad professionaalid, kes hindavad kõrgelt hästitoimivat tiimitööd. Koos ületame takistusi, saavutame tulemusi ja tähistame võite. Tunnustame üksteist ja oleme oma inimeste üle uhked. Meie positiivselt meelestatud asjatundlik meeskond on valmis Sind aitama ning toetama. Järgime meeskonnas lean-põhimõtteid, mis tagavad koostöö sujuvuse. Me kuulame ja usaldame üksteist. Inimestena oleme erineva taustaga: noored ja vanemad, maratonijooksjad, rahvatantsijad, loodussõbrad ja palju muudki. See aitab näha elu eri nurga alt ja lisab meie tegemistele värvi. Kindlasti leiad meie juures oma koha. Sinu mõtted ja ideed on teretulnud.

BrutokuupalkBruto kuusAlates  € 1600

Lisahüved: kodukontoris töötamise võimalus ja selle ülesseadmiseks tehniline varustus, 7 kalendripäeva lisapuhkust, haiguspäevade täiendav hüvitamine, igakuine spordikompensatsioon.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Mustamäe tee 16
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 Klienditeenindus Suhtlemisoskus

Keeled

  •  Eesti
  •  Soome
Kontaktisik
Hanni Tomingas
+372 577 02 330

Fujitsu Estonia on üks juhtivatest IT-teenuseid pakkuvatest ettevõtetest Eestis, kus oleme tegutsenud alates 1991. aastast. Pakume Eesti ja välisturule kvaliteetseid IT-täisteenuseid: nii süsteemide arendamist, hooldust kui ka remonti. Lisaks vastutame paljude suurettevõtete IT-toodete ostu ja tarneahela juhtimise ning IT-teenuste finantsjuhtimise eest Põhjamaades. Tehnoloogiatoodete valik ulatub lihtsatest sülearvutitest andmehalduskeskusteni.

Meie eesmärk on lihtsustada ettevõtete ja organisatsioonide tegevust uuenduslike tehnoloogiate ja teenuste abil.

Fujitsu Estonia tööandjana
Innovatsiooni keskmes on inimesed. Meie juures töötab nutikate tehniliste uuenduste nimel mitmekesine ning professionaalne meeskond. Paindlik suhtumine, koostöö ja jätkusuutlikkus on väärtused, mis meid ühendavad. Oleme kindel ja laiahaardeline rahvusvaheline IT-ettevõte, kus saab avardada silmaringi ja tunda end tööalaselt turvaliselt. Jaapani juured ja kultuuripärand on õpetanud meid väärtustama pikaajalisi suhteid. Meie tööl on tähendus. Meie tegevus muudab maailma kõigi jaoks paremaks. Koos sinuga suuname tehnoloogia abil tuleviku ühiskonda.



Sarnased töökuulutused:

Ühistranspordiosakonna praktikant
Tallinna Transpordiamet
Tallinn

Tähtaeg: 21.04.2024
Müügiesindaja
Salehunt OÜ
Tallinn
€ 2000 – 10000
Tähtaeg: 27.04.2024
Merchant Support Specialist
Printify Development SIA
Tallinn
€ 8.55 – 8.55
Tähtaeg: 19.04.2024