84
TV Play Baltics AS
Go3 Brand Manager
TV Play Baltics AS
TV Play Baltics AS

Go3 Brand Manager

TV Play Baltics AS

TV3 Grupi värbamisprotsessi privaatsustingimused
Kehtivad alates 19.11.2021.

Tööle kandideerijate hindamisel võtame aluseks kandideerija enda avaldatud informatsiooni ja dokumendid ning vajadusel võime koguda kandidaadi kohta ka täiendavat teavet avalikest allikatest. Tööle kandideerijal on õigus saadud teabega tutvuda ja esitada omapoolsed selgitused ning vastuväited.
Kandideerimisel avaldatud informatsiooni ja dokumentidega tutvuvad ainult värbamisprotsessis osalevad töötajad (personaliosakonna töötajad, värbav juht ja vajadusel tulevase osakonna liikmed) ning dokumente ja andmeid kolmandatele isikutele ei avaldata, v.a seaduses sätestatud juhtudel.
Tööle kandideerija avaldatud infot ja dokumente säilitame tulenevalt võrdse kohtlemise seadusest üks aasta või nõusoleku alusel kuni 36 kuud.
Isikuandmete töötlemisega seotud küsimuste korral võta palun meiega ühendust:

TV Play Baltics AS
Aadress: Peterburi tee 81, Tallinn
E-post: andmekaitse@tv3.ee 

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Peterburi tee 81

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 planning Branding coordination communication project management budgeting marketing communication team work copywriting

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Sille Sisas

TV3 Group unites a family of strong media brands in the Baltic States. The oldest brands have been with their listeners, readers and viewers for more than 25 years. Our mission is to shape the future of the entertainment industry, create catching and exciting entertainment experiences and, most importantly, enrich the lives of viewers and listeners with joy, anxiety, passion, hope and inspiration, because all the best things start with 3!


Ettevõtte kodulehthttps://go3.tv/