52
Lasteaiaõpetaja
Tallinna Lasteaed Kraavikrõll
Lasteaiaõpetaja
Tallinna Lasteaed Kraavikrõll

Ootused kandidaadile

Ootame kandideerima kvalifikatsiooninõuetele vastavaid, positiivse ellusuhtumisega rõõmsameelseid ja tegusaid õpetajaid, kes väärtustavad oma töös lapsest lähtumist, loovust, arengut ja koostööd. Kasuks tuleb eelnev lastega töötamise kogemus.

Tööülesannete kirjeldus

Rühma meeskonna juhtimine, rühma töö korraldamine, õppetegevuste planeerimine ja läbiviimine, laste arengu jälgimine, rühma dokumentatsiooni täitmine, suhtlemine lapsevanematega, arenguvestluste läbiviimine, koostöö tegemine kolleegidega, asutuse arendustegevuses osalemine. 

Omalt poolt pakume

Täistööaega, toetavat töökeskkonda, mitmekülgset ja vastutusrikast tööd, arengu-ja koolitusvõimalusi, puhkust suvel (42 päeva), brutopalka 1415 - 1615 eurot kuus.

BrutokuupalkBruto kuus  € 1415

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Kraavi 10

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 Õpetamine

Keeled

  •  Eesti
Kontaktisik
Ulvi Moosel
53037093

Tallinna Lasteaed Kraavikrõll asub Nõmme linnaosas Männiku asumis kahes kõrvutiasetsevas majas aadressidega Kraavi 10 ja Pihlaka 10. Lasteaias on 11 rühma: 2 tasandusrühma, 1 sõimerühm, 7 aiarühma ja 1 vene õppekeelega liitrühm. Lasteaia eripäraks on kujunenud tervisliku ja keskkonnateadliku elu- ja mõtteviisi kujundamine läbi igapäevategevuste. Võtmetegevusteks on õuesõpe ja läbi mängu õpetamine. Lasteaed on liitunud Tervist Edendavate Lasteaedade võrgustikuga.


Ettevõtte kodulehthttp://kraavikroll.haridus.ee/