184
CV-Online klient
BÜROOJUHT
CV-Online klient
BrutokuupalkBruto kuus  € 1600 - 1900

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Narva mnt 25

Tööaeg

  • Täistööaeg

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Helena Alas
59007404

Rahvusvaheliste sotsiaaluuringute keskus (RASI) on sotsiaalteaduslik interdistsiplinaarne teadus- ja arenduskeskus, mis teostab teadusprojekte.

RASI kolm uurimisrühma – osalevad arvukates Eesti-sisestes ja rahvusvahelistes teadusprojektides. RASI teadurid on tegevad ekspertidena ühiskonnaelu analüüsimisel ja kujundamisel.

TLÜ RASI uurimisteemad hõlmavad ühiskondliku ebavõrdsuse (või ka kihistumise) erinevaid tahke – sugu, rahvus, vanus, põlvkond, haridus, ametipositsioon. Ühiskondlikud probleemid on väga mitmekesise tagamaaga olles mõjutatud paljudest institutsioonidest samaaegselt, seetõttu on RASI töösse kaasatud erinevate valdkondade asjatundjad: majandusteadlasi, sotsiolooge, kasvatusteadlasi, poliitikateadlasi. Põlvkondade elutee uuringute kõrval on osakonna töötajad põhjalikult käsitlenud Eesti ühiskonna sotsiaalse kihistumise teisenemist taasiseseisvumise järgsel perioodil.

Viimastel aastatel on hakatud suurt tähelepanu pöörama elukestva õppe problemaatikale kui eluteed kujundavale ja sotsiaalset sidusust Eestis ning laiemalt kogu Euroopa Liidus tagavale tegurile. Teine uuem temaatika osakonna uurimistöös on seotud aktiivse vananemise küsimustega. 

Vaata lähemalt: www.facebook.com/TLURASI

Sarnased töökuulutused:

Dokumendihalduse spetsialist
RMIT
Tallinn

Tähtaeg: 01.05.2024
Büroojuht
Stafferty
Tallinn

Tähtaeg: 21.04.2024
Sekretär
LUWI OÜ
Tallinn
€ 1500
Tähtaeg: 01.05.2024