92
Medical Pharmacy Group AS
VITAMIINIDE KIIRTESTIJA Tallinnas/Tartus/Jõhvis/Pärnus
Medical Pharmacy Group AS
Medical Pharmacy Group AS

VITAMIINIDE KIIRTESTIJA Tallinnas/Tartus/Jõhvis/Pärnus

Medical Pharmacy Group AS

Ootused kandidaadile

Kandideeri kindlasti, kui Sinus on tahtmine teenida, soov arendada ja lihvida oma ettevõtlikust, pealehakkamine ja julgus aktiiseks kliendisuhtluseks, oskus koostööks meeskonnas ja samas olla iseseisev oma vastutusalas. Omad energiat ja tahet mõjutada tarbimistavasid ning omad kõrgendatud huvi tõsta iseenda ja ümbritseva keskkonna terveiseteadlikkust. Tööiseloom ei sea kandidaadile ealisi piiranguid. Kandideerida võivad nii üliõpilased kui pensionärid.

Tööülesannete kirjeldus

Otsime oma ärisse ettevõtlikke inimesi, kelle on soov iseseisva tööga kasumlikult teenida tervise vitamiinide kiirtestide tegemise ja testide mõõtmistulemuste tutvustamisega personaalse heaolu eesmärkidel. Tööasukohtadeks on erinevad pop-up letid ärikeskustes,-üritustel, laatadel ja messidel. Kiirtestija töövahendid on digitaalsed. 

Suhtlemisele avatud ja aktiivse elulaadiga isikule on töö ja selle tulemuste saavutamine lihtne.

Omalt poolt pakume

Ettevõte pakub: väljakutseid täis töökogemust koos teenimisvõimalusega; ISESEISVAT tööd ja teenistust PAINDLIKU tööajaga; Vitamiinide ja teiste tervisetoodete müügi- ja turunduse koolitust; Ettevõtlikkust ja ettevõtluse koolitust; Mitmekülgset tööd ja teenistust; Tulemuste korral boonused, karjääri ja arenguvõimalused.

Ettevõtte tegevusvaldkond

Medical Pharamacy Group AS, mis on tuntud Meravita kaubamärgi all, on personaalsete ja laiale tarbijaskonnale suunatud vitamiinide ja toidulisandite tootmise, arendamise ja müügiga tegelev ettevõte. Toodame ja turustame personaalseid veitamiine ja kvaliteetseid toidulisandeid soodsate hindadega.

E-pood: www.meravita.ee

YOUTUBE sisu: Meravita vitamiinitestid on ülipopulaarsed

Juhiload ja auto kasutus

Kandideerijalt eeldame B-klassi juhilubade olemasolu koos isikliku auto kasutuse võimalusega.

BrutokuupalkBruto kuus  € 850 - 1500

Lisahüved: Iseseisev töö paindliku tööajaga avalikus ruumis Tallinnas, Tartus, Jõhvis, Pärnus ja teistes Eesti keskustes

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti

Tööaeg

  • Töö kooli kõrvalt
  • Täistööaeg vahetustega
  • Täistööaeg
  • Osaline tööaeg
  • Paindlik tööaeg

Oskused

 Suhtlemisoskus Klienditeenindus Arvuti kasutamine Õppimisvõime Kohusetundlikkus Algatusvõimelisus Tehniline taiplikkus Nõustamine Projektijuhtimine Sotsiaaltöö

Keeled

  •  Eesti
Kontaktisik
Priit Rästas
56233860

Medical Pharamacy Group AS, mis on tuntud Meravita kaubamärgi all, on personaalsete ja laiale tarbijaskonnale suunatud vitamiinide ja toidulisandite tootmise ja müügiga tegelev ettevõte.
www.meravita.ee
YOUTUBE sisu: Meravita vitamiinitestid on ülipopulaarsed




Ettevõtte kodulehthttp://www.meravita.ee