83
Nooremarendaja
Fujitsu Estonia AS
Nooremarendaja
Fujitsu Estonia AS
Nooremarendaja
Fujitsu Estonia AS

Nooremarendaja

Fujitsu Estonia AS

Otsime oma toredasse tarkvarameeskonda arendajat!

Meie arendaja töö sisuks on veebipõhiste infosüsteemide arendamine. Tehnoloogiateks on Java, Spring, Angular ja PostgreSQL. Kui Sinu soov on arendada infosüsteeme ning Sul on tahe õppida ja ennast arendada, siis oled meie meeskonda väga oodatud. Kõiki oma töid teostame agiilselt.
Oled sobiv meeskonnaliige, kui Sul on teadmised tarkvara ja andmebaaside arendamisest. Sa naudid meeskonnatööd ja oma teadmiste jagamist ning loomu poolest oled tegemistes pigem aktiivne ja kaasamõtleja.

Meie meeskond on hea ja tugev ning alati üksteist toetav. Otsime enda meeskonda nooremarendajat, kes aitaks meid nii olemasolevate projektidega kui ka algust teha uute põnevate valdkondadega “Mait Koppel, meeskonnajuht.

Kui Sa tuled meie meeskonda, siis võid kindel olla, et

  • Sind ootavad ees kolleegid, kellega koos töötades saad luua olulisi infosüsteeme, mis teevad meie kõigi elu turvalisemaks, mugavamaks ning toetavad Eesti kui digiriigi arengut maailmas. Meie meeskond on muuhulgas loonud Siseministeeriumi haldusalas Viisaregistri, Piirikontrolli- ja dokumentide (sh e-residendi digitaalse isikutunnistuse) väljastamise infosüsteemid, mitmed PRIA infosüsteemid, Elroni rongiliiklushalduse, Tallinna Ülikooli ja Taltech õppeinfosüsteemid. Hetkel on meil töös kutsekoolide ja rakenduskõrgkoolide õppesüsteemide ülesehitamine, Põhja-Eesti Regionaalhaigla ERP juurutamine ja integreerimine, Eesti.ee digivärava loomine ettevõtetele jpm.
  • Hakkad tööle ettevõttes, mis pakub stabiilsust (Fujitsu on Eesti turul olnud üle 30 aasta), kaasaegseid töövahendeid, paindlikkust oma töökoha ja -päeva korraldamises ning head töökeskkonda Tartus Tasku keskuses. Tänu väljakujunenud kaugtöö kultuurile saad soovi korral töötada ka kodust. 
  • Pakume ka inspiratsiooni ning enesearengut: Sulle avaneb ligipääs LinkedIn Learing ja Plurasight keskkondadesse.
  • Igapäevaselt teed koostööd oma ala professionaalidega, kes hindavad oma tööd, kohvipause sõbralike töökaaslastega ning mõnusat huumorit.
  • Sulle laienevad erinevad ettevõtte soodustused, sealhulgas näiteks 7-päevane lisapuhkus, spordi- ja haiguspäevade kompensatsioonid jne. Lisaks sellele saad osa võtta paljudest meeskonnaüritustest aastaringselt – pidulik Jõulupidu, heategevuspanusega kogu-suvised rahvaspordiüritused, sügisene tervisenädal ja veel palju muid toredaid sündmusi.

Ootused Sinule

Tule meile tööle, kui eesti keel ei valmista Sulle probleeme. Kui Sa pead loomulikuks oma teadmiste jagamist, oled iseseiv ning Sulle meeldib töötada meeskonnas, siis on Fujitsu sinu uueks töökohaks igati sobilik.

Tarkvaraosakond tööandjana

Meid võid usaldada. Oleme maailmaturul tegutsenud juba aastast 1935 ja Eestis 1991. aastast. Ühe suurima IT-ettevõttena oleme Eestis tööandjaks ligi 400 inimesele. Pikaajaline kogemus võimaldab meil oma töötajatele pakkuda kindlustunnet ja stabiilsust. Oleme usaldusväärsed tervikuna, mis tähendab, et igale meie meeskonnaliikmele saab loota.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: kodukontoris töötamise võimalus ja selle ülesseadmiseks tehniline varustus, 7 kalendripäeva lisapuhkust, haiguspäevade täiendav hüvitamine, igakuine spordikompensatsioon.

Asukoht

    Tartu, Tartumaa, Eesti
    Turu 2
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Paindlik tööaeg

Oskused

 Suhtlemisoskus Õppimisvõime Java

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Hanni Tomingas
+372 577 02 330

Fujitsu Estonia on üks juhtivatest IT-teenuseid pakkuvatest ettevõtetest Eestis, kus oleme tegutsenud alates 1991. aastast. Pakume Eesti ja välisturule kvaliteetseid IT-täisteenuseid: nii süsteemide arendamist, hooldust kui ka remonti. Lisaks vastutame paljude suurettevõtete IT-toodete ostu ja tarneahela juhtimise ning IT-teenuste finantsjuhtimise eest Põhjamaades. Tehnoloogiatoodete valik ulatub lihtsatest sülearvutitest andmehalduskeskusteni.

Meie eesmärk on lihtsustada ettevõtete ja organisatsioonide tegevust uuenduslike tehnoloogiate ja teenuste abil.

Fujitsu Estonia tööandjana
Innovatsiooni keskmes on inimesed. Meie juures töötab nutikate tehniliste uuenduste nimel mitmekesine ning professionaalne meeskond. Paindlik suhtumine, koostöö ja jätkusuutlikkus on väärtused, mis meid ühendavad. Oleme kindel ja laiahaardeline rahvusvaheline IT-ettevõte, kus saab avardada silmaringi ja tunda end tööalaselt turvaliselt. Jaapani juured ja kultuuripärand on õpetanud meid väärtustama pikaajalisi suhteid. Meie tööl on tähendus. Meie tegevus muudab maailma kõigi jaoks paremaks. Koos sinuga suuname tehnoloogia abil tuleviku ühiskonda.




Sarnased töökuulutused:

Implementation Project Manager (EE, Remote)
Linnworks
Tallinn

Tähtaeg: 10.05.2024
Keeletehnoloogia lahenduste müügijuht (Tilde Eesti OÜ)
Tammiste Personalibüroo OÜ
Tallinn

Tähtaeg: 25.04.2024
Project Manager (M/F/D)
Kühne + Nagel
Tallinn

Tähtaeg: 11.05.2024