26
Timbeco Woodhouse OÜ
Haldusjuht
Timbeco Woodhouse OÜ
Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Harjumaa, Eesti

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 Tehniline taiplikkus Planeerimine Projektijuhtimine

Keeled

  •  Eesti
Kontaktisik
Maarja Kruusimaa

Täispuidust, puitelementidest ja ruummoodulitest hoonete ehitamine on Timbeco põhitegevuseks olnud enam kui 28 aastat, mille jooksul oleme püstitanud rohkem kui 2500 hoonet 25 riigis. Puitmajad ja elementkonstruktsioonid valmivad kaasaegses ja modernses tootmises Tallinna lähistel (20min) Saku vallas Tõdval. Lao- ja tootmishoonete üldpinda kokku on 4500 m2, mis paikneb 3,5 hektarilisel maa-alal. Ligi 95% toodangust eksporditakse ning peamisteks sihtturgudeks on Rootsi, Norra, Šveits, Saksamaa, Soome. Oleme tõestanud end oma klientidele ja partneritele nii Euroopas kui Jaapanis. Timbeco nimi on tuletatud ingliskeelsetest sõnadest „timber“ ja „ecological“, mis iseloomustavad kõige täpsemalt meie tegevuse põhialuseid.

Usume, et suureneva linnastumise ja kasvavate keskkonnateemadega toimetulek vajab nutikat ja kestlikku lähenemist. Meil on olemas kõik vajalikud kompetentsid, et viia jätkusuutlik mõtteviis elukondliku kinnisvara sektorisse. Tahame tõestada, et kiire, kuluefektiivne ja keskkonnasõbralik elamuarendus on tehases tööstuslikult toodetav, paketeeritav ning skaleeritav.
Meie missioon on luua kõrgemat elukvaliteeti keskkonnasõbralikul moel.
Timbecos ootaks Sind aktiivne ja nooruslik kollektiiv, kus iga tiimi liige on oluline, ühtse meeskonnana saavutame soovitud eesmärgid.

Töötame väsimatult selle nimel, et meie meeskond püsiks tippvormis. Panustame palju oma inimeste arendamisse ja koolitamisse, vaid nii saame tagada oma klientidele parima teenuse- ja tootekvaliteedi. Oleme sportlikud ning korraldame palju erinevaid ühisüritusi, mis aitab luua veel parema ühtse meeskonna parimate tulemuste saavutamiseks.


Ettevõtte kodulehthttp://www.timbeco.ee

Sarnased töökuulutused:

tööjuhi abi
Rakvere Lihatööstus
Rakvere
€ 1280 – 1280
Tähtaeg: 22.05.2024
Kliiniku juhataja - ole eestvedajaks Lääne-Virumaa suurimale hambakliinikule!
Brandem Baltic OÜ
Rakvere

Tähtaeg: 30.04.2024
Arendusjuht
SA Kutsekoda
Tallinn
€ 3000
Tähtaeg: 05.05.2024