98
CV-Online Estonia klient
TOOTEJUHT-KONSULTANT
CV-Online Estonia klient
CV-Online Estonia klient

TOOTEJUHT-KONSULTANT

CV-Online Estonia klient

BrutokuupalkBruto kuusAlates  € 1400

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Pärnu mnt. 139A

Tööaeg

  • Täistööaeg vahetustega

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Mari-Liis Lume
58870053

Sisustus- ja elustiilisalong Muster on aidanud luua hubast sisustust juba aastast 1996. Salongi inspireerivatest väljapanekutest leiab kokku sobitatult palju erinevaid stiile. Mustri eesmärgiks on pakkuda kliendile korraga tervet elustiili tapeedist-mööblist aksessuaarideni välja.
Muster on eelkõige tuntud oma laia tapeedivaliku poolest. Meie tapeediosakonnast leiab kvaliteetseid seinakatteid nii kodu- kui ka avaliku ruumi maailmas kõrgelt hinnatud kaubamärkidelt nagu Sanderson, Morris, Harlequin, Eijffinger, Omexco, Duro, 1383 Wallcoverings, Khroma, Casadeco, Casamance jpt.
Kohapeal on kohe kaasaostmiseks üle 600 erineva disaini ning sellele lisaks lõputud võimalused kataloogidest tellimiseks.
Tervikliku ruumi loomiseks leiab meie tootevalikust lisaks tapeetidele veel mööblit, valgusteid, vaipasid ja aksessuaare brändidelt Zuiver, Dutchbone, De Eekhoorn, House Doctor, HK Living, Cane-Line, Nordal, ByDurieux jpt.
Selleks, et kodu saaks hubane ja viimistletud pakume nii valmiskardinaid kui ka õmblusteenust. Salongis on lai valik kanganäidiseid, mille hulgast vastavalt vajadusele meelepärased kardinad tellida. Nõustame, mõõdame, õmbleme ja paigaldame.
Kõike eelnevalt loetletut täiendab suur hulk erinevaid aksessuaare, küünlaid, seepe, kodulõhnu ja palju muud, mis aitavad luua tõelise KODU.


Ettevõtte kodulehthttps://muster.ee/

Sarnased töökuulutused:

Müügiesindaja
Töötukassa vahendatud pakkumised
Tallinn

Tähtaeg: 01.05.2024
Infoteenindaja Tallinna Selverites
Selver AS
Tallinn

Tähtaeg: 15.05.2024
Ostuspetsialist
Airobot Technologies AS
Tallinn

Tähtaeg: 04.05.2024