50
Java Arendaja
Fujitsu Estonia AS
Java Arendaja
Fujitsu Estonia AS
Java Arendaja
Fujitsu Estonia AS

Java Arendaja

Fujitsu Estonia AS

Sina oled oluline lüli lisandväärtuse loomisel.

Kui soovid anda oma panuse Eesti riigi majandusse läbi suurte avalike organisatsioonide ning eraettevõtete strateegiliste töövahendite arendamise, siis tule ja liitu Fujitsu meeskonnaga.
Oma töös puutud kokku erinevate arendusinitsiatiivide elluviimisega, uute lahenduste väljatöötamisega ja põnevate projektide teostamisega - parimad praktikad kuuluvad selle kõige juurde.

Pakume sulle paindlikkust ja piirideta arenguvõimalust ehk meie juures on sul võimalik:

- töötada rahvusvahelises ettevõttes, mis pakub stabiilsust ja kindlust - oleme Eesti IT-turul tegutsenud juba üle 30 aasta:
- teha koostööd meeskonnas, kus kõiki mõtteid ja ideid saab vabalt arutada, omavaheline hea huumor ning südamlik suhtumine käib tööpäeva juurde;
- arendada oma professionaalseid oskusi ja teadmisi toote ja tehnoloogia valdkonnas ning erinevates Eestis või Soomes ärisektorites. Sinu arengut toetab ka ligipääs LinkedIn learning ja Pluralsight keskkonda;
- nautida töö- ja eraelu tasakaalu, see tähendab, et pakume paindlikkust tööajas ja töökohas – sul on võimalus töötada kodus või meie Tallinna, Tartu, Pärnu kontorites.
- saada kaugtöövahendite või interneti hüvitist;
Lisaks pakume muid ettevõtte hüvesid muuhulgas näiteks 7 kalendripäeva lisapuhkust, igakuist spordikompensatsiooni, haiguspäevade hüvitamist jne.

Kui soovid liituda meiega, siis ootame sinult:

- vähemalt 3-aastast infosüsteemide arendamise kogemust JAVA programmeerimiskeelega;
- analüütilist mõtlemist, mis toetab sind uute lahenduste arendamisel;
- head eesti keele oskust;
- varasemat töökogemust Java, JavaScript raamistiku (Angular/React/Vue vms.), PostgreSQL/Oracle tehnoloogiatega.
Lisaks tuleb kasuks kogemus järgnevate tehnoloogiatega: X-tee, Docker, Kubernetes, Kafka/Rabbit MQ/Artemis/ IBM message queue, jne).


Võtame kandideerimise perioodil ühendust kõikide kandidaatidega ja anname tagasisidet.

Tarkvaraosakond tööandjana

Meid võid usaldada. Oleme maailmaturul tegutsenud juba aastast 1935 ja Eestis 1991. Ühe suurima IT-ettevõttena oleme Eestis tööandjaks ligi 400 inimesele. Pikaajaline kogemus võimaldab meil oma töötajatele pakkuda kindlustunnet ja stabiilsust. Oleme usaldusväärsed tervikuna, mis tähendab, et igale meie meeskonnaliikmele saab loota.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: kodukontoris töötamise võimalus ja selle ülesseadmiseks tehniline varustus, 7 kalendripäeva lisapuhkust, haiguspäevade täiendav hüvitamine, igakuine spordikompensatsioon.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Mustamäe tee 16
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Paindlik tööaeg

Oskused

 Programmeerimine

Keeled

  •  Eesti
Kontaktisik
Hanni Tomingas
+372 577 02 330

Fujitsu Estonia on üks juhtivatest IT-teenuseid pakkuvatest ettevõtetest Eestis, kus oleme tegutsenud alates 1991. aastast. Pakume Eesti ja välisturule kvaliteetseid IT-täisteenuseid: nii süsteemide arendamist, hooldust kui ka remonti. Lisaks vastutame paljude suurettevõtete IT-toodete ostu ja tarneahela juhtimise ning IT-teenuste finantsjuhtimise eest Põhjamaades. Tehnoloogiatoodete valik ulatub lihtsatest sülearvutitest andmehalduskeskusteni.

Meie eesmärk on lihtsustada ettevõtete ja organisatsioonide tegevust uuenduslike tehnoloogiate ja teenuste abil.

Fujitsu Estonia tööandjana
Innovatsiooni keskmes on inimesed. Meie juures töötab nutikate tehniliste uuenduste nimel mitmekesine ning professionaalne meeskond. Paindlik suhtumine, koostöö ja jätkusuutlikkus on väärtused, mis meid ühendavad. Oleme kindel ja laiahaardeline rahvusvaheline IT-ettevõte, kus saab avardada silmaringi ja tunda end tööalaselt turvaliselt. Jaapani juured ja kultuuripärand on õpetanud meid väärtustama pikaajalisi suhteid. Meie tööl on tähendus. Meie tegevus muudab maailma kõigi jaoks paremaks. Koos sinuga suuname tehnoloogia abil tuleviku ühiskonda.