192
JUHTIMISKESKUSE SPETSIALIST
Adven Eesti AS
JUHTIMISKESKUSE SPETSIALIST
Adven Eesti AS
JUHTIMISKESKUSE SPETSIALIST
Adven Eesti AS

JUHTIMISKESKUSE SPETSIALIST

Adven Eesti AS

Sinu töö eesmärgiks on

Tagada läbi energiakeskuste kaugjälgimise klientidele vajalik katkematu energiavarustus, ettevõttesisene tootmisinfo kiire liikumine ja kvaliteet. Seejuures tagad klientide teavitamise ja koordineerid häiretele operatiivset reageerimist. Nõustad oma töös nii tehnilist personali kui kliente, pead ülevaadet hooldustegevustest ja teostad energiakeskuste efektiivsusanalüüsid.

Edu töös tagab

soojustehniline haridus või töö käigus omandatud hea valdkondlik kogemus. Tunned katelde tööpõhimõtted, sul on hea arusaam soojus- ja jahutustehnikast ning tunned automaatika süsteeme. Sul on hea suhtlemis- ja koostööoskus, oled õpihimuline ning lahendusele orienteeritud. Suudad iseseisvalt prioriteete seada ja koordineerida tööd rahulikult ja otsustavalt ka avariiolukorras. Lisaks väga heale eesti keelele valdad suhtlustasemel vene keelt. Vajalik on valmisolek vahetustega tööks (sh. öötööks).

Sind ootab

huvitav ja väljakutseterohke töö kasvavas rahvusvahelises ettevõttes, võimalus ennast pidevalt tehniliselt täiendada ja olla kursis erinevate energiateenuse lahendustega. Koostöös professionaalse meeskonnaga tagad energiavarustuse ettevõtetele üle Eesti. Lisaks ootavad Sind selged eesmärgid, koostööle ja tulemustele orienteeritud organisatsioonikultuur, mitmekesine töötajasoodustuste pakett sh talvepuhkus, tervise- ja sporditoetus ning ühisüritused. 

Kandideerimiseks:

Ootame sinu CVd. Tutvu meie tegemiste ja andmekaitsetingimustega www.adven.ee
karjäärilehel.

Advenis oleme pühendunud eesmärgile luua eelis energiast ärile, inimestele ja planeedile. Meie juures oled pidevas arengus, sa ei tammu paigal. Saad kaasa rääkida homsete energialahenduste kujundamisel ja panustada veelgi paremasse homsesse.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: Pakume sulle mitmekülgset spordi- ja tervisetoetust, talvepuhkust, eesmärkide täitmisel põhinevat tulemustasu süsteemi ning toetusi ja täiendavaid vabu päevi oluliste perekondlike sündmuste puhul ja põnevaid ühisüritusi

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 Suhtlemisoskus Tehniline taiplikkus Arvuti kasutamine

Keeled

  •  Eesti
  •  Vene
Kontaktisik
Kaido Suurekivi

Adven on Põhjamaade ja Balti riikide juhtiv energiateenuste pakkuja. Toodame tööstusele auru, soojust ja külma ning pakume erinevaid lahendusi, et parandada ja edendada energia, vee ja materjali kasutamise tõhusust. Meil on tööl üle 400 professionaali ja opereerime kokku üle 300 energiakeskuse. Oleme tegutsenud energiasektoris juba ligi 40-aastat. Eestis on meil töötajaid 90, opereerime üle 120 energiakeskuse, hooldame soojusvõrke kogupikkusega 91 km ja gaasivõrke 260 km. Advenis oleme pühendunud eesmärgile luua energiast eelis ärile, inimestele ja planeedile.




Ettevõtte kodulehthttp://www.adven.ee