174
ENERGIAKESKUSTE HOOLDUSTEHNIK (Rakvere)
Adven Eesti AS
ENERGIAKESKUSTE HOOLDUSTEHNIK (Rakvere)
Adven Eesti AS
ENERGIAKESKUSTE HOOLDUSTEHNIK (Rakvere)
Adven Eesti AS

ENERGIAKESKUSTE HOOLDUSTEHNIK (Rakvere)

Adven Eesti AS

Sinu töö eesmärgiks on

tagada piirkonna hakkpuidu- ja gaasikatlamajade katkematu töö, tööparameetrite kontrollimine, seadistamine, hooldus ja remonditööde teostamine ning avariiseisakute likvideerimine. Töö on vahetustega. Piirkonna kontor asub Rakveres. Tööpiirkond on peamiselt Lääne ja Ida Virumaa.

Edu töös tagab

tehniline haridus ja/või hea töökogemus tehnika valdkonnas. Omad B-kategooria autojuhilube, valdad suhtlustasemel eesti ja vene keelt ning oskad kasutada arvutit. Oma töös oled korrektne, täpne ja omad tehnilist taipu. Lisaks ootame sinult iseseisvust, algatusvõimet ja head meeskonntööd. Kasuks tuleb töökogemus katlamajade hooldustehnikuna ja teadmised tööstusautomaatikast.

Sind ootab

stabiilne, liikuv ja vaheldusrikas töö, vajalik väljaõpe ning võimalus oma töövaldkonna arengusse panustada. Kuulud kollektiivi, kus hinnatakse kõrgelt tehnilist kompetentsi ja tööohutust. Töötad kaasaegsete seadmete ja töövahenditega, heas töökeskkonnas. Sul on selged eesmärgid, hea töö eest vääriline tasu ning tulemustasu võimalus. Lisaks ootavad sind mitmed ettevõttepoolseid soodustused, sh talvepuhkus ning võimalusterohke tervise- ja sporditoetus.

Kandideerimiseks:

Ootame Sinu CV-d läbi käesoleva kandideerimiskeskkonna.

Lisainfo tel. 50 29 312

Tutvu meie tegemiste ja andmekaitsetingimustega www.adven.ee
karjäärilehel.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: Spordi-ja tervisetoetus, lisapuhkus, ühisüritused, tulemustasu süsteem.

Asukoht

    Rakvere, Lääne-Virumaa, Eesti

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Täistööaeg vahetustega

Keeled

  •  Eesti
  •  Vene
Kontaktisik
Raul Rebane
50 29 312

Adven on Põhjamaade ja Balti riikide juhtiv energiateenuste pakkuja. Toodame tööstusele auru, soojust ja külma ning pakume erinevaid lahendusi, et parandada ja edendada energia, vee ja materjali kasutamise tõhusust. Meil on tööl üle 400 professionaali ja opereerime kokku üle 300 energiakeskuse. Oleme tegutsenud energiasektoris juba ligi 40-aastat. Eestis on meil töötajaid 90, opereerime üle 120 energiakeskuse, hooldame soojusvõrke kogupikkusega 91 km ja gaasivõrke 260 km. Advenis oleme pühendunud eesmärgile luua energiast eelis ärile, inimestele ja planeedile.




Ettevõtte kodulehthttp://www.adven.ee