152
Õpetaja
Tabasalu Gümnaasium
Õpetaja
Tabasalu Gümnaasium
Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Harjumaa, Eesti

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Osaline tööaeg
  • Paindlik tööaeg
Kontaktisik
Grete-Stina Haaristo
55594005

NÄE OMA TULEVIKKU

Tabasalu Gümnaasium on uus riigigümnaasium, mis alustas õppetööd Tabasalu alevikku rajatud hariduslinnakus 1. septembril 2021. Uue koolina oleme nii oma sisult kui kultuurilt uuenduslik ja tulevikku vaatav.

Me usume, et õpetamine liigub üha rohkem mentorluse poole, oma valikuid suunav õpilane on motiveeritud ja edukas ning valdkonnapõhise õppega näevad õpilased päriselu seoseid hõlpsamini. Tabasalu Gümnaasiumis toimub õpe ja õpetamine valdkonnapõhiselt sidudes omavahel erinevate ainete õpiväljundeid. Teadmiste omandamine ja edasiandmine käib koos eluliste näidetega töö-, teadus- ja ärielust. Koostöös spetsialistidega pakume noortele mitmekesiseid valikaineid. Õpilase ja õpetaja tööaega vaadeldakse tervikuna (ainepunktid, 35 töötundi nädalas) ning vabaduse ja laialdaste valikutega suunatakse õpilasi võtma õppimise eest vastutust. Tabasalu Gümnaasiumis toetame koolipere liikmeid läbi mentorsüsteemi, nõustamise, terviseedendamise ja õppija võimestamise mooduli.

Me ütleme: „Näe oma tulevikku!” ja tähistame selle logoga, mis kujutab lisaks Tabasalu Gümnaasiumi initsiaalidele „TG” õpilase huvide arenemist, katsetamist ja enda tuleviku plaani nägemist.




Ettevõtte kodulehthttps://tbg.edu.ee/