63
Reitan Convenience Estonia AS
TEENINDAJA TALLINNA ÜLEMISTE PIIRKONNA R-KIOSKITESSE
Reitan Convenience Estonia AS
Reitan Convenience Estonia AS

TEENINDAJA TALLINNA ÜLEMISTE PIIRKONNA R-KIOSKITESSE

Reitan Convenience Estonia AS

Ootused kandidaadile

Sa armastad head toitu
Sulle meeldib suhelda
Oled nutiteadlik ja lööd julgelt kaasa uutes projektides
Sa tahad ise otsustada ja käe külge panna mugavuspoe kiires arengus
Sulle sobib paindlik tööaeg (ka kooli kõrvalt) ja kindel tööandja

Tööülesannete kirjeldus

KLIENDITEENINDAJA PÄEV R-KIOSKIS

START

Tavaline töö R-Kioski väikepoes saab stardi varahommikul. Selleks, et pakkuda hommikul tööle või kooli ruttavatele klientidele mugavalt teele kaasa ergutavat kohvi või hommikust saiakest, on vaja teha ettevalmistusi: kohvimasinasse valada värske piim, panna ahju kerkima maitsvad croissant’id ja pirukad.

HOMMIK

Hommikune R-Kiosk tänavanurgal võikaubanduskeskuses on kui kodune pagarikoda, mile imeliselt värske lõhn ulatub tänavatele, koridoridesse ja ootesaalidesse. hommikul saabuvad väikepoodi ka värsked ajalehed, mis leiavad koha leheriiulitel.

LÕUNA

Lõunapausil soovivad inimesed tihti toekamat einet. Ja just seepärast on meie klienditeenindajad ka osavad toidumeistrid! Õnneks ei nõua toidumeistriks saamine suurt jõupingutust, sest kõik meie kuumad toidud valmivad kiirelt ahjus või grillil. Kui järgida mõningaid lihtsaid nippe, ongi tulemuseks maitsev eine.

PÜSIKLIENDID

Just see kutsub kliente meie juurde ikka ja jälle tagasi! Pole siis ime, et nii mõnigi R-Kioski väikepoodnik tunneb oma püsikliente nimepidi ning ilma täpsustamata on kliendi lemmiktoit juba letil või kohv topsis.

UUS KAUP

Veidi on vaja korrastada ka ladu ja riiuleid, näiteks tuleb tuua müügisaali külmkappidesse külmi jooke ja vaadata üle snäkiriiulid. On tähtis, et kapid, riiulid ja väljapanekud oleksid alati kenasti kaupa täis.

NAERATUS

Kassas toimetades ja klientidega suheldes tiksuvad töötunnid mõnikord mööda märkamatu kiirusega. Meie klienditeenindajatel on suurepärane võimalus muuta väikepoodi külastava inimese tuju heaks: soe naeratus, kiire vestlus ja head soovid teele kaasa teevad mõnikord rohkem ära kui maailma parim maiuspala.

PLANEERIMINE

Päeva teises pooles on aeg teha plaane järgmiseks päevaks. Et ka uuel tööpäeval oleks riiulid kaupa täis, on vaja laost tellimusi teha. Uued tehnilised lahendused teevad selle eriti lihtsaks: puldiga saab vajaminevad tooted kähku sisse piiksutada ja need ongi automaatselt tellitud.

ÕHTU

Õhtu saabudes külastavad meie väikepoode inimesed, kes soovivad haarata koju kaasa midagi maitsvat õhtusöögiks. Meie klient enamjaolt kiirustab kas tööle või koju. Ja meie tahame oma kliendi jaoks olemas olla, et pakkuda talle suurepärase valmistoitude valikuga rohkem vabadust ja aega tegeleda olulisemate teemadega, sest, olgem ausad, elus on sageli tähtsamaid asju kui järjekorras seismine või köögis vaaritamine.

Omalt poolt pakume

Paindlik tööaeg
Põhjalik väljaõpe ühes kõigi aegade vingeima mentoriga
Vägevate auhindadega tiimisisesed müügivõistlused(ja hea boonus)
Kõigil meie töötajatel on lisakindlustus - Sinul saab ka olema
Prillitoetus 100€
Perega seotud üritused ja soodustused
Meeskonnaüritused
Põhjalik tervisekontroll
Tervisetõend
Töötajate soodustused meie poodides
Mitmeid koolitusi ja palju arenguvõimalusi (hakkavõi ise poepidajaks meie abiga)
Põhipalk alates 845 eurot bruto/kuus +müügiboonus
Enamikes Ülemiste piirkonna poodides tööpäevad E-R

BrutotunnipalkBruto tunnisAlates  € 5

Lisahüved: 

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Ülemiste, Tallinn

Tööaeg

  • Täistööaeg vahetustega
  • Osaline tööaeg
  • Paindlik tööaeg

Oskused

 Klienditeenindus Suhtlemisoskus Meeskonnatöö Pingetaluvus Õppimisvõime Müük Arvuti kasutamine

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Stella Liis Otspere
5886 5422

Miks tulla tööle R-kioskisse?
R-kiosk on stabiilne ja kindel tööandja igas vanuses inimesele. Meil on töö graafiku alusel ja see annab inimestele võimaluse oma aega planeerida ning õppuritele annab paindlik graafik võimaluse käia tööl ka kooli kõrvalt.

R-kioskis on mitmekesine töö ja kindel sissetulek.
Klienditeenindaja töö R-kioskis on vaheldusrikas. Nii näiteks tuleb küpsetada saiu, valmistada hot-doge, hoolitseda kauba väljapanekute eest, hoida töökoht puhas ja suhelda klientidega. See teeb töö põnevaks ja päev läheb kiirelt.

R-kioski klienditeenindajatel on võimalus lisaks põhipalgale teenida müügitulemustest sõltuvat tasu. Nii saavad töötajad panna proovile oma müügioskused ja mõjutada seeläbi enda sissetulekut. Samuti maksame uute töötajate juhendajatele juhendamise eest lisatasu.

Selleks, et R-kioski töötaja tunneks end tööl enesekindlalt ja oskaks oma tööd, viime läbi põhjaliku väljaõppe.

Töötajate tervis on meie jaoks oluline.

Kõikidel meie töötajatel on õnnetusjuhtumikindlustus 24 tundi ööpäevas.

R-kiosk on suurepärane töökoht neile, kes armastavad tööd teha ning kellele meeldib kiirus ja suhtlemine.

R-kioskist saab väga hea töökogemuse ja on võimalus karjääri teha.Nii on mitmedki noored tulnud tööle suveabiliseks, kuid töökoht on väga meeldima hakanud ja lõpuks jäädaksegi tööle. Meil on palju näiteid selle kohta kuidas meie klienditeenindajatest saavad juhendajad, kaupluse juhatajad, sisekoolitajad, piirkonnajuhid ja spetsialistid peamajas. Lisandunud on võimalus asuda ise kioskit juhtima olles frantsiisivõtja.

Kandideeri meie tööpakkumisele ja võtame Sinuga ühendust! :) 


Ettevõtte kodulehthttp://https://rkiosk.ee/