39
IT-lahenduste müügijuht
Fujitsu Estonia AS
IT-lahenduste müügijuht
Fujitsu Estonia AS
IT-lahenduste müügijuht
Fujitsu Estonia AS

IT-lahenduste müügijuht

Fujitsu Estonia AS

IT-lahenduste müügijuht - tule koos meiega äriklientide digitransformatsiooni teekonda kujundama!

Fujitsu on infotehnoloogiamaailmas tuntud, kui üks parimaid uue ajastu tehnoloogiate ja teenuste pakkujaid. Tänu sellele on Fujitsu Estonial võimalus nõustada professionaalsel tasemel Eesti ärikliente digitaalse transformatsiooni teekonnal. Kui Sinu kirg on kaasaegne tarkvaraarendus ja majandustarkvara ning Sa tahad alati pakkuda äriklientidele üle ootuste häid IT-konsultatsioone eesmärgiga kasvatada müügiportfelli, siis me ootame Sind enda meeskonda!

Meie IT-Müügijuhi vastutada on:

• majandustarkvara ja tarkvaraarendus valdkonna uute trendidega kursis olemine;
• müügivõimaluste kasvatamine läbi uute äriklientide;
• äriklientide nõustamine Fujitsu lahenduste ja teenuste müümisel;
• seminaride ja kliendiürituste korraldamine ning läbiviimine;
• kohtumised ja läbirääkimised klientidega ning lepingute sõlmimine.

IT-lahenduste müügijuhina on Sul selge arusaam kliendi ärivajadustest ja oskus selgitada teenuse või lahenduse erinevaid eeliseid. Sa oled osa Fujitsu müügimeeskonnast ja teed tihedat koostööd kliendi, projektimeeskonna, teenuste haldamise ning tootmise partneritega. Samuti osaled uute teenuste määratlemisel ja kujundamisel. Sinu ülesanne on kokku viia kliendid ja Fujitsu kõrgetasemelised spetsialistid mitmest eri valdkondadest.

Pakume Sulle huvitavat positsiooni pädevas meeskonnas,

kus Sul on võimalus mõjutada Fujitsu Estonia teenuste arengut ja tiimi igapäeva tööd. Meil on õhkkond, mis soodustab professionaalset kasvu, paindlikke töötingimusi ja mugavat asjaajamist.
Liitudes meie müügimeeskonaga on Sul:
paindlikkus selles, kuidas, millal ja kus ma töötan, kuna Fujitsu usub, et valid oma töö- ja eraelu ühendamiseks parima ja tõhusaima viisi;
• töö meeskonnas, kus on kaasaegne, kaasav ja Sinu arengut toetav juhtimisstiil. Sinu juht on tänapäevaste vaadetega ja toetab Sinu arengut. Meie inimesed tahavad hommikuti tööle tulla ja pühenduda oma väljakusetele. Fujitsus on Sul põnev, siin sünnib palju häid ideid, mida ellu viia;
• võimalus töötada rahvusvahelistes projektides koos intelligentsete, innovaatiliste ja high-performing äriprofessionaalidega;
7 kalendripäeva lisapuhkust, spordikompensatsioon ning muid häid Fujitsu Estonia hüvesid.

Meie juures saavutad edu, kui Sul on:

• vähemalt 3-aastane müügitöökogemus IT-valdkonnas
• suur huvi uue ajastu IT tehnoloogiate ja teenuste vastu
• oskus mõista äriprotsesse ning pakkuda klientidele lahendusi läbi müüdavate IT-teenuste
• väga hea eesti ja inglise keele oskus kõnes ning kirjas
• sisemine drive aidata - nõustada klienti ja olla talle toeks digitaliseerimise teekonnal.

Kasuks tuleb kõrgharidus IT-valdkonnas ja vene keele oskus.

Sinu uued kolleegid ootavad Sind - ehitame üheskoos eduelamusi!

Müügiosakond tööandjana

Hooliv ja arendav atmosfäär on tulemusliku töö eelduseks. Meie töökeskkond on varustatud esmaklassiliste töövahenditega. Peresõbraliku ettevõttena pooldame paindlikkust, mis võimaldab luua just Sulle sobiva tasakaalu töö ja eraelu vahel. Kindlatest kontoritundidest on olulisem, et asjad saaks tehtud. Selleks, et olla tulemuslik, on vaja omandada uusi teadmisi. Meie juures on tagatud elukestev õpe. Tasakaalustatud töökorraldusega väärtustame nii Sinu tervise vaimset kui füüsilist poolt. Sinu heaolu on meile oluline. 

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: 7 kalendripäeva lisapuhkust, haiguspäevade täiendav hüvitamine, igakuine spordikompensatsioon

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Mustamäe tee 16
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Paindlik tööaeg

Oskused

 Müügijuhtimine Suhtlemisoskus Müük Meeskonnatöö

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Hanni Tomingas
+372 577 02 330

Fujitsu Estonia on üks juhtivatest IT-teenuseid pakkuvatest ettevõtetest Eestis, kus oleme tegutsenud alates 1991. aastast. Pakume Eesti ja välisturule kvaliteetseid IT-täisteenuseid: nii süsteemide arendamist, hooldust kui ka remonti. Lisaks vastutame paljude suurettevõtete IT-toodete ostu ja tarneahela juhtimise ning IT-teenuste finantsjuhtimise eest Põhjamaades. Tehnoloogiatoodete valik ulatub lihtsatest sülearvutitest andmehalduskeskusteni.

Meie eesmärk on lihtsustada ettevõtete ja organisatsioonide tegevust uuenduslike tehnoloogiate ja teenuste abil.

Fujitsu Estonia tööandjana
Innovatsiooni keskmes on inimesed. Meie juures töötab nutikate tehniliste uuenduste nimel mitmekesine ning professionaalne meeskond. Paindlik suhtumine, koostöö ja jätkusuutlikkus on väärtused, mis meid ühendavad. Oleme kindel ja laiahaardeline rahvusvaheline IT-ettevõte, kus saab avardada silmaringi ja tunda end tööalaselt turvaliselt. Jaapani juured ja kultuuripärand on õpetanud meid väärtustama pikaajalisi suhteid. Meie tööl on tähendus. Meie tegevus muudab maailma kõigi jaoks paremaks. Koos sinuga suuname tehnoloogia abil tuleviku ühiskonda.