100
	Käo Tugikeskus
PERSONALIJUHT
Käo Tugikeskus
	Käo Tugikeskus

PERSONALIJUHT

Käo Tugikeskus

Ootused kandidaadile

Oled oodatud kandideerima, kui süsteemne, ladus ja nõuetekohane asjaajamine ja personalitöö paneb Sinu silma särama! Lisaks omad kõrgharidust ja eelnevat töökogemust personalivaldkonnas. Põhiline on aga see, et oleksid paindlik ja valmis koos kollektiiviga arenema!

Tööülesannete kirjeldus

Sinu peamised tööülesanded on süsteemse, ladusa ja nõuetekohase personalitöö ja dokumentatsiooni tagamine; töötajate värbamine ja valik; töötajate nõustamine tööõigust puudutavates küsimustes; töö personali andmebaaside ja tarkvaraga ja kindlasti veel palju muud personalitööga seotud tööülesandeid!

Omalt poolt pakume

- Arenguvõimalustega põnevat, tähendusrikast ja mitmekesist personalitööd

- Ühtehoidvat meeskonda

- Ametialaseid enesetäiendamise- ja arendamise võimalusi

- Kaugtöö ja paidliku tööaja võimalust

- 42 päeva põhipuhkust

- 3 tervisepäeva

- Sisseelamisprogrammi

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: Õpetajakaardi taotlemisvõimalus, tasuta ühistraspordiga sõiduvõimalus Tallinna piires, koolitusvõimalused, paindlik tööaeg, pikk suvepuhkus.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Paindlik tööaeg

Oskused

 Algatusvõimelisus Suhtlemisoskus Õppimisvõime Pingetaluvus Kohusetundlikkus Meeskonnatöö Analüüsivõime täpsus vastutusvõime

Keeled

  •  Eesti
Kontaktisik
Helen Hakmann
606 4473

Käo Tugikeskus on loodud 1996. a. eesmärgiga pakkuda sotsiaalteenuseid loovas ja turvalises keskkonnas raske ja sügava intellekti- ning liitpuudega lastele ning täiskasvanutele nende parima võimaliku eneseteostuse saavutamiseks.

Käo Tugikeskus on Eestis ainulaadne, sest meie keskuses on teenusekasutajatele loodud nende erilistele vajadustele vastavad võimalused saada terviklikult nii sotsiaalhoolekande kui ka haridusteenust koostöös Käo Põhikooliga. Teenuste planeerimisel ja osutamisel püüame arvestada iga inimese vajadustega, luues igale teenusekasutajatele tingimused nende ea- ja võimetekohaseks arenguks.


Ettevõtte kodulehthttp://www.kaokeskus.ee

Sarnased töökuulutused:

Personalispetsialist
Lääne-Tallinna Keskhaigla AS
Tallinn

Tähtaeg: 21.04.2024
HR Specialist
Skeleton Technologies OÜ
Tallinn

Tähtaeg: 20.04.2024
Värbamise ja töösuhete partner
Eesti Energia AS
Tallinn

Tähtaeg: 18.04.2024