47
Keil M.A. OÜ
VARUOSAMÜÜJA
Keil M.A. OÜ
Keil M.A. OÜ

VARUOSAMÜÜJA

Keil M.A. OÜ

Tööülesanded

Otsime Tallinna esindusse kohusetundlikku, hea suhtlemisoskusega, eesti, vene ja inglise keelt valdavat eelneva töökogemusega varuosamüüjat.

Põhilisteks tööülesanneteks on varuosade müük ja hinnapakkumiste koostamine, kaupade ja transpordi tellimine, töö laos (kaupade vastuvõtt ja ladustamine, inventuuridel osalemine).

Nõudmised kandidaadile

Sobid kandideerima kui omad teadmisi veokite, kaubikute, busside ehitusest, Sul on tehniline taiplikkus ja loogiline mõtlemine.

Kasuks tuleb

Töökogemus AutoMaster programmiga ja tehniline haridus.

Omalt poolt pakume

Sulle huvitavat ja väljakutseid pakkuvat tööd stabiilses pikaajalise kogemusega ettevõttes, kaasaegseid töötingimusi, ametialaseid koolitusi ja põnevaid kollektiivseid ettevõtmisi. 

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Peterburi tee 88

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 Mehaanika Suhtlemisoskus Tehniline taiplikkus Müük

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
  •  Vene
Kontaktisik
Kristiina Vainus

Keil M.A. OÜ on MAN Truck & Bus SE veoauto- ja bussitehase importöör Eestis. Firma on asutatud 1993. aastal. Tegeleme uute ja kasutatud veoautode, kaubikute, busside ja haagiste müügiga. Ettevõttel on oma remonditöökojad Tallinnas, Valgas ja Tartus, kus pakume müügi-, hooldus- ning remonditeenuseid ja teostame varuosamüüki. Seoses ettevõtte jätkuva arenguga otsime personali Tallinna 2020. aastal laiendatud hoolduskeskusesse.



Ettevõtte kodulehthttp://www.keilma.ee