26
Keil M.A. OÜ
Autotehnik
Keil M.A. OÜ
Keil M.A. OÜ

Autotehnik

Keil M.A. OÜ

Ootused kandidaadile

Sobid kandideerima kui valdad eesti keelt ja tunned inglise või saksa keelset tehnilist sõnavara, omad B-kategooria juhilube, Sul on teadmised autode elektrisüsteemidest ja on kogemusi diagnostikaseadmega töötamisel. 

Kasuks tuleb tehniline haridus ja C-, D- ja E-kategooria juhiload.

Tööülesannete kirjeldus

Otsime Tallinna esindusse varasema erialase töökogemuse, tehnikahuvi, eesti keelt valdavat autotehnikut, kelle peamiseks tööülesandeks on veokite, busside, kaubikute hooldus- ja remonttööde teostamine.

Omalt poolt pakume

Sulle huvitavat ja väljakutseid pakkuvat tööd stabiilses pikaajalise kogemusega ettevõttes, kaasaegseid töötingimusi, ametialaseid koolitusi ja põnevaid kollektiivseid ettevõtmisi.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Peterburi tee 88 Tallinn

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 Mehaanika Tehniline taiplikkus Suhtlemisoskus

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Kristiina Vainus

Keil M.A. OÜ on MAN Truck & Bus SE veoauto- ja bussitehase importöör Eestis. Firma on asutatud 1993. aastal. Tegeleme uute ja kasutatud veoautode, kaubikute, busside ja haagiste müügi ning remondiga. Ettevõttel on remonditöökojad Tallinnas, Valgas ja Tartus, kus pakume kõrgetasemelist müügi-, hooldus- ning remonditeenuseid koos varuosamüügiga. Seoses ettevõtte jätkuva arenguga otsime personali Tallinna 2020. aastal laiendatud hoolduskeskusesse.



Ettevõtte kodulehthttp://www.keilma.ee