47
Fonditeenuste Spetsialist
Swedbank AS
Fonditeenuste Spetsialist
Swedbank AS
Fonditeenuste Spetsialist
Swedbank AS

Fonditeenuste Spetsialist

Swedbank AS

Kas Sulle pakuvad huvi väärtpaberid ja soovid teada, milline on fonditehingute tagatuba? Oled oma loomult püsiv ning Sulle meeldib teadmistes minna süvitsi?

Üheskoos meiega saad:

  • pakkuda professionaalsele kliendile parimat teenust;
  • omandada või täiendada teadmisi fondi osakute arveldamisest rahvusvaheliselt;
    võimaluse kaasa rääkida teenuse arendamisel;
  • väikeses tiimis teha koostöös olulisi asju

Oled rollis edukas, kui Sul on:

  • bakalaureuse- või magistrikraad või oled seda omandamas;
  • eelnev kogemus klienditeenindus valdkonnas;
  • väga hea inglise keele oskus nii kõnes kui ka kirjas;
  • hea rutiinitaluvus, täpsus ja kohusetundlikkus;
  • huvi tagatoas toimuva, ka operatsioonilist laadi töö osas

Swedbankis usume, et inimesed on meie peamine tugevus. Meie kultuur põhineb austusel, avatusel ja kaasamisel, kus Sinu häält võetakse kuulda. Toetame pidevat arengut ja motiveerime Sind juhtima oma karjääri ning leidma väljakutsed, mis Sind inspireerivad. Hoolime Sinu heaolust võimaldades jätkusuutlikku ja paindlikku töökeskkonda. Töötajana saad osa aktsiaprogrammist, võimaluse liituda tööandjapensioniga ja kasutada tervisekindlustust ning teisi atraktiivseid soodustusi. Teeme omavahel tihedat koostööd juhindudes oma väärtustest: avatud, lihtne ja hooliv. Kõik see on meie klientidele positiivse ja unikaalse kogemuse pakkumise nimel – üheskoos loome parema homse.

„Liitu meie tiimiga ja ...

 … ole osa rahvusvahelisest oma ala ekspertidest koosnevast meeskonnast, kes arendavad ja pakuvad oma institutsionaalsetele klientidele spetsialiseerunud tooteid ja teenuseid .“ Aet Rätsepp, Sinu tulevane juht


Ootame Sinu kandideerimisavaldust hiljemalt 21.01.2022.


Kui asud tööle Eestisse, siis jääb antud töökohal pakutav tasu vahemikku 1800-2700 EUR bruto.


Swedbank ei tolereeri inimeste diskrimineerimist soo, vanuse, seksuaalse orientatsiooni, rahvuse, usutunnistuse ega erivajaduse alusel – kõik on oodatud!

BrutokuupalkBruto kuus  € 1800 - 2700

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti

Tööaeg

  • Täistööaeg
Kontaktisik
Swedbank AS
Swedbank – väärt keskkond töötamiseks ja arenguks


Meile on peamiseks võtmesõnaks oma töötajate väärtustamine, sest kõik inimesed ootavad hoolimist, tunnustust, võimalusi olla kaasatud. Seetõttu on meile omane erinevuste austamine, mitmekesisust arvestav mõtteviis, paindlikkus töötamise aja ja koha suhtes, samuti karjäärieesmärkide saavutamise toetamine ja võimaluste pakkumine erialaseks arenguks. Finantsmaailm on muutumises ja see pakub põnevaid professionaalseid väljakutseid ning võimalusi arendada nii tudengeid kui ka oma töötajaid tulevikukompetentside vallas. Oleme klientide, üksteise ja ühiskonna suhtes avatud, lihtsad ja hoolivad ning ootame enda juurde inimesi, kes neid väärtusi jagavad.


Ettevõtte kodulehthttp://www.swedbank.ee/careers