41
Pearaamatupidaja, Pääkirjanpitäjä
Greenstep OÜ
Pearaamatupidaja, Pääkirjanpitäjä
Greenstep OÜ
Pearaamatupidaja, Pääkirjanpitäjä
Greenstep OÜ

Pearaamatupidaja, Pääkirjanpitäjä

Greenstep OÜ

Teeme üheskoos midagi ainulaadset!

Otsime oma meeskonda kogenud pearaamatupidajat! Greenstep Oü on 2010 aastal loodud perefirma, kus pakutakse kvaliteetseid teenuseid klientide äritegevuse ja arengu toetamiseks. Iga Greenstepi töötaja on äärmiselt oluline ning soovime lisaks huvitavatele tööülesannetele pakkuda ka suurepäraseid töötingimusi. Pakume näiteks paindlikku tööaega, võimalust kodukontoris töötada, konkurentsivõimelist palka, tulemustasude süsteemi ning teisigi hüvitisi, mis toetavad töötajate heaolu ja toimetulekut. Greenstepis saate osa kogukonnast, kus asjatundlikkus, vastutus ning üksteisest hoolimine paistavad selgelt välja. 💚

Omalt poolt pakume:

Seisame hierarhia asemel koostöö ning enesejuhtimise eest kogukonnas, kus ei jäeta kedagi üksi. Teeme oma klientide jaoks olulist tööd ning igas meeskonnas leidub oma ala tippspetsialiste. Tähistame ühiseid kordaminekuid suurelt ning Greenstepis on palju traditsioonilisi üritusi ja pidustusi. 🎈

Greenstepi hoogsas ja kasvavas kogukonnas on igaühel võimalus mõjutada ühistegevusi ning huvi ja aktiivsuse korral on lisaks eksperttööle võimalik osaleda näiteks müügitöös või anda oma panus ettevõtte arengusse.

Otsime Pearaamatupidajat mahukatele kliendiprojektidele!

Reeglina töötad ühe kuni kolme kliendiprojekti pearaamatupidajana, mis hõlmavad endas erinevaid finantsjuhtimise valdkonda puudutavaid ülesandeid. Võimalus on töötada erinevate programmidega, mis pakuvad igapäevaseid väljakutseid ning inspiratsiooni. Panustate oma finantsteadmistega oluliselt kliendi edusse.

Pakume tööülesannete täitmisel vastutust ja vabadust iseseisvalt töötada ning vajadusel saab terve Greenstepi pere käest tuge. Panustame oma inimeste oskuste arendamisele ning pakume suurepäraseid võimalusi karjääriredelil edenemiseks!

Ootused kandidaadile:

  • Positsioonile vastav haridus (nt. majandusalane kõrgharidus või hariduslik taust raamatupidamises)
  • Kogemus pearaamatupidajana mõnes suuremas ettevõttes või suurte klientidega raamatupidamisettevõttes
  • Kogemus ERP programmide kasutamisel (NetSuite, Business Central 365, Merit Aktiva)
  • Suuline ja kirjalik inglise ning soome keele oskus
  • Soov kolleege toetada ning oma oskusi ja teadmisi arendada. Spetsialistina püüdlete pidevalt kliendi rahulolu poole ning soovite leida lahendusi vastavalt nende vajadustele.
  • Hindame aktiivsust ja innovatiivsust ning huvi olla kaasatud klientide finantsjuhtimise protsesside arendamisse. Eriti ootame oma väärtustele vastavat indu ja tahtmist aidata meie klientidel õnnestuda.

Mida Greenstepi inimesed Greenstepi kohta räägivad:

”Greenstepis antakse tagasisidet ausalt ning tänusõnu kuuleb igapäevaselt. Siin väärtustatakse kolleege, nende asjatundlikkust ja abi ning kõik on tiitlist olenemata võrdsed. Me austame üksteist ning igaühel on võimalus olla tema ise.” – Raita

”Greenstep uuendab oma teenuseid vastavalt klientide vajadustele, mis toob endaga kaasa uusi väljakutseid. Nendega toimetulek ning millegi uue õppimine on üks suurimaid motiveerijaid. Pidev isiklik areng tagab ka kliendile võimalikult professionaalse teenuse osutamise.” – Elina 

Kas Sina oledki järgmine Greenstepikas?

Pane oma avaldus koos palgasooviga teele hiljemalt 31.1.2022. Laekunud avaldusi hakkame kohe läbi vaatama, seega loodame Sinust juba lähiajal kuulda! Valituks osutunud kandidaatidele teostatakse krediidiinfo kontroll.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Paindlik tööaeg

Oskused

 Consulting Accounting Finance

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
  •  Soome
Kontaktisik
Anette Salonen


Ettevõtte kodulehthttp://greenstep.fi