38
Orkla Eesti AS (Kalev, Põltsamaa, Felix)
Personalipartner
Orkla Eesti AS (Kalev, Põltsamaa, Felix)

Ootused kandidaadile

- kõrgharidus, eelistatult personalijuhtimise, psühholoogia või majanduse valdkonnas

- vähemalt 2-aastane personalitöö kogemus

- väga heal tasemel suulise ja kirjaliku eesti keele ning vähemalt kesktasemel inglise keele oskus

- isiksusena on sobiv kandidaat toimekas, iseseisev ning usaldusväärne meeskonnamängija; samuti avatud ja empaatiline suhtleja, kellele pole võõras korrektsus ja vastutustundlikkus

- kindlasti on vajalik arvutioskus tavakasutaja tasemel

Tööülesannete kirjeldus

Sinu peamiseks töö sisuks on Kalevi tehase majas asuvate osakondadele tervikliku operatiivse personaliteenuse pakkumine, mh tööjõu planeerimine, spetsialistide ja juhtide värbamine ning valik ja uute töötajate sisseelamise toetamine; töötajate arendus- ja koolitustegevuste korraldamine.
Lähemateks kaastöötajateks on personalidirektor, värbamispartner, Põltsamaa personalijuht ja dokumentide haldusega tegelev personalispetsialist ning osakondade juhid. Alluvaid ei ole.

Omalt poolt pakume

Sind ootab töö sõbralikus arengule suunatud tiimis ning eneseteostusvõimalus rahvusvahelises organisatsioonis. Asjakohane kompensatsioonipakett. Sporditoetus. Toetused perekondlike sündmuste puhul. Võimalus osa saada meie toodete degusteerimisest. Kesklinnast ja Lasnamäelt võimalus tasuta bussiga tööle sõita.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: Sporditoetus. Toetused perekondlike sündmuste puhul. Võimalus osa saada meie toodete degusteerimisest. Kesklinnast ja Lasnamäelt võimalus tasuta bussiga tööle sõita.

Asukoht

    Jüri, Harjumaa, Eesti
    Põrguvälja tee 6, Lehmja, Rae vald, Harjumaa

Tööaeg

  • Tähtajaline

Oskused

 arvutioskus tavakasutaja tasemel Meeskonnatöö värbamine Algatusvõimelisus Suhtlemisoskus

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Kaia Nurk
56988071

ORKLA EESTI AS on Eesti juhtiv toiduainetetööstusettevõte, kuhu kuuluvad maiustusi valmistav KALEVI tehas ja valmistoite ning mahlu tootev PÕLTSAMAA tehas. Ühendame endas pikaajalisi traditsioone ja kogemusi ning innovaatilist tulevikku suunatud hoiakut. Meie toodangu peamisteks sihtturgudeks on lisaks Eestile teised Balti riigid ja Skandinaaviamaad. Kalevi ja Põltsamaa kaubamärgid on juba aastaid Eesti armastatuimate seas. Kuulume Põhjamaade juhtivasse toiduainete ja esmatarbekaupade kontserni Orkla. Anname ...


Ettevõtte kodulehthttp://orkla.ee

Sarnased töökuulutused:

HR Specialist
Skeleton Technologies OÜ
Tallinn

Tähtaeg: 20.04.2024
Personalispetsialist
Lääne-Tallinna Keskhaigla AS
Tallinn

Tähtaeg: 21.04.2024
Inimeste ja Kultuuri juht
IKEA Estonia
Harjumaa

Tähtaeg: 02.05.2024