35
Baltic LEI AS
Kontoriassistent
Baltic LEI AS
Baltic LEI AS

Kontoriassistent

Baltic LEI AS

Ootused kandidaadile

Kandidaadilt ootame õppimisvõimet, kohusetunnet ning oskust olla heatujuline meeskonnamängija. Kasuks tuleb töökogemus administratiivülesannete
täitmisel.
Keeleoskus. Ootame kandidaadilt eesti- ja inglise keele oskust. Kuna oleme rahusvaheline ettevõte, tulevad kõik täiendavad võõrkeeled kasuks.
Eelnev töökogemus. Eelnev töökogemus ei ole vajalik, aga hindame kõrgelt kandidaati, kellel on varasem kogemus administratiivülesannete täitmisel, turunduses või raamatupidamises.

Tööülesannete kirjeldus

Baltic LEI Tallinna büroo igapäevase tegevuse korraldamine. Üldmeiliboksi ja teiste suhtluskanalite haldamine, ürituste korraldamine, ettevõtte asjaajamise korraldamine.
Raamatupidamislikud ülesanded. Klientide maksete monitoorimine ning maksete sidumine arvetega, tagastuskannete tegemine klientidele, lihtsamate raamatupidamiskannete tegemine;
Turundusvaldkonna ülesanded. Veebilehekülgede testimine, tekstiparanduste sisseviimine veebilehekülgedel (vajadusel tõlgete tellimine).

Omalt poolt pakume

  • Võimalust olla osa nooruslikust tiimist, kelle eesmärgiks on muuta väärtpaberitehingute
    vastaspoolte identifitseerimine turuosalistele kiireks, lihtsaks ja mugavaks.
  • Baltic LEI töökultuur on paindlik ja mitmekesine ning pakub hulgaliselt võimalusi arenemiseks ja enda täiendamiseks erinevates valdkondades.
  • Lisaks konkurentsivõimelisele tasule pakume meeleolukaid tiimiüritusi ning võimalust enda ideid realiseerida väikeses organisatsioonis, kus Sinu panus ei jää märkamata ning otsustusprotsess on kiire ja lühike.

Lisainformatsioon

Palume kandideerimiseks saata CV ning lühike motivatsioonikiri aadressil hendrik.lepp@balticlei.ee hiljemalt 7.01.2022. Samuti võid esitada kandideerimisavalduse läbi cv.ee keskkonna. Sobiva kandidaadi leidmisel võime otsustada konkursi ennetähtaegselt lõpetada. Oleme tänulikud kui lisad enda kandideerimisavaldusele ka palgasoovi.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Telliskivi 60

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 Õppimisvõime Algatusvõimelisus Planeerimine Suhtlemisoskus Meeskonnatöö

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Hendrik Lepp
6210420

Baltic LEI AS on rahvusvaheline Legal Entity Identifier (LEI) koodide registreerimisagent peakontoriga Eestis. Baltic LEI missiooniks on muuta väärtpaberiturgudel tehingute tegemisel
vastaspoole tuvastamise lihtsaks ja mugavaks.


LEI kood on ettevõtetele väljastatav rahvusvaheline 20-kohaline identifitseerimistunnus, mille
väljastab G20 riikide poolt asutatud GLEIFi sihtasutus. Finantsinstitutsioonid ja järelvalveasutused kasutavad LEI koodi väärtpaberitehingute
osapoolte tuvastamiseks.


Baltic LEI on asutatud 2017. aastal Eesti kapitalil ning tegutseb tänaseks 23-s riigis kolmel kontinendil ja haldab rohkem kui 45 tuhande ettevõtte LEI koode.


Ettevõtte kodulehthttp://www.balticlei.ee

Sarnased töökuulutused:

Juhiabi
Falconers OÜ
Tallinn
€ 1200 – 2500
Tähtaeg: 09.05.2024
Dispetšer
Ida-Tallinna Keskhaigla
Tallinn

Tähtaeg: 30.04.2024
Kliendinõustaja
LHV Pank AS
Tallinn

Tähtaeg: 28.04.2024