62
SAUE KULTUURI-JA HUVIKESKUSE JUHATAJA
Saue Vallavalitsus
SAUE KULTUURI-JA HUVIKESKUSE JUHATAJA
Saue Vallavalitsus
SAUE KULTUURI-JA HUVIKESKUSE JUHATAJA
Saue Vallavalitsus

SAUE KULTUURI-JA HUVIKESKUSE JUHATAJA

Saue Vallavalitsus

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Harjumaa, Eesti
    Kütise 8, Saue linn, Saue vald
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Paindlik tööaeg
Kontaktisik
Sju Nuuter

Ligi 24 000 elanikuga (1. jaanuari 2021. aasta seisuga 23 926 inimest) Saue vald sündis 24. oktoobril 2017, kui ühinesid Saue linn ning Kernu, Nissi ja Saue vald.

Valda iseloomustab mitmekesine asustusstruktuur: siin on linnalisi asumeid ja hajaasustust. Seda läbivad mitmed tähtsad transiitteed: Tallinna-Pärnu ja Tallinna-Haapsalu maantee ning Tallinna-Turba ja Tallinna-Paldiski raudtee.

Hoiame oma
Hoiame oma joont, maad ja inimesi. Siin on ilus elada, õppida ja töötada.

Usaldus ja turvatunne
Usalduse ja turvatunde tagab kodanikulähedus ning asjatundlikkus. Hea vald on see, mis toimib võimalikult elaniku ja probleemi ligidal. See on kodulähedane, lapsi ja noori kasvatav haridussüsteem ja kindel ning parimaid võimalusi pakkuv sotsiaalhoolekandesüsteem. See on elanike arvamusega arvestav sõbralik vallavõim. Kõigile elanikele tagatakse võimalused valla elus aktiivselt osalemiseks.

Ühtne ja terviklik kogukond
Tasakaalustatud areng ning ettevõtlikkus loovad võimalused Saue valla kui ühtse kogukonna ja elukeskkonna väärtustamiseks. Seda tunnetavad ja hindavad võrdselt kõikide valla piirkondade elanikud ja siin tegutsevad ettevõtted. Saue vald on linnalähedase elu, külaelu, põllumajandusvaldkonna ja avaliku ruumi väärtustaja. See on maa ja linna väärikas ning teineteist arvestav koostoimimine.

Mõnus ja kutsuv külalisele
Valla äratuntav ja eristuv kuvand on elamusi pakkuv turistidele ja huvipakkuv investoritele. Saue vallas hoolitakse inimestest, hoitakse loodust, toetatakse üksteist ja ollakse avatud uutele võimalustele. See tähendab ka avatust koostööle ja uuenduslikele ideedele ning ettepanekutele.

Täiuslik eluring
Vallas sünnitakse ja siia tullakse tagasi. Vallas ehitatakse keskkonda säästvalt, vallas mõeldakse, kuidas hoidvamalt majandada. Vallast naljapärast ei lahkuta.

Küla elab, maa toidab, linn toetab – meie ühendame
Saue vallas on tugevad maapiirkonnad, kus on tagatud baasteenused ning millel on oma ajalooline eripära. Valla keskuses Saue linna ja Laagri aleviku teljel on kaasaegne linnaline keskkond, kuhu on koondunud spetsialiseeritud teenused, äärealad on mõnusalt aedlinnalised. Suurte transpordikoridoride äärsetes kasvupiirkondades on välja arendatud taristu, mis toetab valla elanike arvu suurenemist. Valla juhtimine lähtub tervikliku ja tasakaalustatud arengu põhimõttest, on avatud ning kohapealset initsiatiivi ja rahvuslikku pärandit toetav.
 


Ettevõtte kodulehthttp://www.sauevald.ee

Sarnased töökuulutused:

Kiili Raamatukogu direktor
Kiili Vallavalitsus
Harjumaa

Tähtaeg: 30.04.2024
Osakonna sekretär ortopeediakeskusesse
Ida-Tallinna Keskhaigla
Tallinn

Tähtaeg: 30.04.2024
Projektijuht
Tervise ja Heaolu Infosüsteemide Keskus
Tallinn

Tähtaeg: 30.04.2024