64
Turundusspetsialist
Maksekeskus AS
Turundusspetsialist
Maksekeskus AS
Turundusspetsialist
Maksekeskus AS

Turundusspetsialist

Maksekeskus AS

Turundusspetsialist

Tule ja suuna kiiresti kasvavat e-kaubanduse valdkonda! 2013. aastal loodud Maksekeskus on Baltikumi juhtiv makselahenduste pakkuja e-kaubandusega tegelevatele ettevõtetele. Täna on me klientideks enam kui 4000 e-poodi Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes ning jätkame kiiret kasvu. Meie klientide hulka kuuluvad nii piirkonna suurimad e-kaubanduse ettevõtted kui ka tõeliselt inspireerivad edunäljas uued tulijad.

Otsime oma meeskonda turundusspetsialisti, kelle ülesandeks on Maksekeskuse ja meie toodete-teenuste turundamine. Oled meie inimene, kui oled ambitsioonikas, võtad initsiatiivi ning suhtled avatult ja sõbralikult. Sinu käes on meie peamised turunduskanalid – kodulehed, uudiskirjad, sotsiaalmeedia, Google. Saad seadistada ja optimeerida reklaame, luua kodulehele sisu ja tellida arendusi. Hoolitsed, et me oleks leitavad seal, kus meid otsitakse. Maksekeskuse turundusspetsialist on ühtaegu nii lennukalt loov kui tehniliselt täpne.

Muide, selle aasta novembris tulime välja Balti riikide kõige laiapõhjalisema digitaalse kinkekaardiga Kniks (www.kniks.ee). Ka selle ilmakuulsaks tegemisel on Sinul oluline roll.

Me kontor on Tallinnas ja seal on väga lahe. Kui eelistad mõnel päeval nädalas kodus töötada, siis on see tervitatav – me kõik teeme seda.

Meie juures saad rakendada oma teadmisi-kogemusi, kuid mis veel olulisem - koos meiega saad kasvada ja areneda. Oleme küll turuliider, ent samas piisavalt dünaamiline ja näljane, et pakkuda Sulle palju tegutsemisvabadust. Rahvusvahelise ettevõttena on meie töökeeleks eeskätt inglise keel.

Kui tundsid, et Maksekeskus võiks olla Sinu jaoks, siis anna endast teada. 

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Paindlik tööaeg

Oskused

 Turundus Google Ads Facebook business manager Facebook ads manager WordPress Adobe Photoshop

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Kuldar Kullasepp

Maksekeskus AS on juhtiv e-äridele makselahendusi pakkuv ettevõte. Meie teenuse kaudu saavad e-kaupmehed võtta vastu panga- ja kaardimakseid ning pakkuda e-poes üha populaarsemaid maksa hiljem lahendusi. Samuti arendame kinkekaardilahendust Kniks.

Maksekeskuse klientide kasutada on ka hulk lisateenuseid, näiteks pakisaadetiste automaatne registreerimine kaubavedajate süsteemidesse.


Ettevõtte kodulehthttp://maksekeskus.ee

Sarnased töökuulutused:

Kommunikatsioonispetsialist
Tallinna Transpordiamet
Tallinn

Tähtaeg: 24.04.2024
Marketing Project Manager
MOLLER AUTO
Tallinn
€ 2700
Tähtaeg: 27.04.2024
Õpetaja abi
Töötukassa vahendatud pakkumised
Sillamäe
€ 1250
Tähtaeg: 10.05.2024