92
Veho AS
Turundusjuht
Veho AS
Veho AS

Turundusjuht

Veho AS

Ootused kandidaadile

Edukas kandidaat valdab kõnes ja kirjas väga head eesti ning inglise keelt. Vene keele oskus vähemalt suhtlustasandil annab eelise. Isiklik tööriistakast on täis teadmisi ja oskuseid kaasaegsetest turundustrendidest, kuid vajadusel kombineerib neid ka traditsioonilistega. Omab säravat silmavaadet ja teostab eesmärgid 110%.

Tööülesannete kirjeldus

Pakume töörõõmu inimesele, kelle sisemuse käivitab võimalus arendada maailma väärtuslikemat autobrändi, koordineerida ja juhtida turundustegevusi Veho Eesti jaeorganisatsioonis. Põnev? Loe palun edasi.
Ootame oma meeskonda ettevõtlikku, entusiastlikku ja uudsetele lahendustele suunatud
TURUNDUSJUHTI.
Sa oled kaasamõtlevaks ja täideviivaks partneriks valdkonnajuhtidele (sõiduautod, kaubikud, veokid, kasutatud autod, järelteenindus) ja tegevjuhile. Lisaks teed tihedalt koostööd maaletooja turundusosakonnaga. Kavandad ning viid ellu turunduskommunikatsiooni tegevused. Enne tegudele asumist koostad plaanid, eelarve, kaasad vajalikud osapooled ja lõpuks hindad kogu eelneva tulemuslikkust. Hakkad kuuluma ka uue müügi- ja turundustarkvara juurutus projektimeeskonda. Sinu töö tulemusel teavad varsti kõik, et Veho tegeleb erinevates kategooriates Mercedez-Benzi müügi- ja teenindusega ning see on autoostjale parim valik.

Omalt poolt pakume

Pakume vaheldusrikast tööd ja põnevaid väljakutseid rahvusvahelises autoettevõttes ning võimalust kasvada koos organisatsiooniga. Saad olla osa suurest muutusest ning anda sellesse olulise panuse. Sul on võimalus kirjutada end ettevõtte ajalukku inimeste mõttemalli kujundamisega nii sise- kui väliskliendi vaates. Sind ümbritseb toimekas ning toetav meeskond. Edukas tulemus on premeeritud läbi motiveeriva tasusüsteemi.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Järvevana tee 11

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 Planeerimine Nõustamine Algatusvõimelisus Projektijuhtimine Turundus Digiturundus Kohusetundlikkus Pingetaluvus

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
  •  Vene
Kontaktisik
Eike Lepp
56465745

Veho on Soome pereettevõte ja piirkonna üks suurimaid autokontserne, mis tegutseb Soomes, Rootsis, Eestis ja Leedus. Ettevõte loodi ja on Soome turul Mercedes-Benz kaubamärki esindanud juba aastast 1939. Veho gruppi lisandusid 2019. aasta oktoobris Silberauto kaubamärki kandvad Eesti ja Leedu äriüksused, mis on Mercedes-Benz müügi- ja teenindusorganisatsioonid.


Ettevõtte kodulehthttps://www.veho.ee/

Sarnased töökuulutused:

Marketing Project Manager
MOLLER AUTO
Tallinn
€ 2700
Tähtaeg: 27.04.2024
Marketing Project Manager
If P&C Insurance AS
Tallinn

Tähtaeg: 19.05.2024
Turundusspetsialist/juht
Advokaadibüroo EMERALDLEGAL OÜ
Tallinn

Tähtaeg: 17.05.2024