51
AM Furnituur Eesti OÜ
LAOTÖÖTAJA
AM Furnituur Eesti OÜ

Требования к кандидатам

Head suhtlemisoskust, täpsust, korrektsust, pingetaluvust, ausust, viisakust, distsiplineeritust, soovi tööd teha, tahtmist õppida ja areneda, eesti ja vene keele oskus suhtlustasandil, head füüsilist vormi, tõstukijuhtimise kogemus (4,5t=>).

Kasuks tuleb: NAV laotarkvara tundmine, transpordilogistika tundmine, isikliku auto kasutamise võimalus.

Pakutud vakantne töökoht eeldab hea füüsiline vorm, kuna töökohustused on seotud suurte puitplaatide (60 kg) käsitlemisega hoovis - laadimine käsitsi.

Töö teostatakse kahes laos: Sära tee 2 Mõigus ja Kõrtsi tee 9 Lehmjas.

Описание работы

AM Furnituur Eesti OÜ on furnituura hulgimüügiga tegelev ettevõte, kelle töökas kollektiiv tegutseb Tallinnas ja Lätis. Klientideks on meil enamasti mööbli- ja paigaldusfirmad, Töötajaid on kokku Eestis 20, seoses töömahu pideva kasvu ning uue lao avamisega, vajame töökat laotöötajat, kes teeb tööd, mis on seotud laoprotsessidega (vastuvõtt, komplekteerimine, väljastamine, laadimine) ja kelle ülesandeks on:

Kaupade komplekteerimine klientidele;

Kaupade sisestamine andmebaasi;

Tellimuste vormistamine laoprogrammis;

Tellimuste väljastamine ja laadimine;

Klientidega suhtlemine;

Inventuuride teostamine;

Infovahetus müügiosakonnaga;

Kaupade vastuvõtt;

Laohooldus ja koristamine.

Мы предлагаем

Toetavaid kolleege, väljaõpet, toredaid kliente, ühiseid üritusi, palju tööd ja motiveerivat töötasu, mis sõltub nii isiklikust panusest, kui kogu ettevõtte käekäigust.

Peale katseaja lõppu on võimalik teenida lisatasu.

Pealadu asub Tallinnas, aadressil: Sära tee 2 (Peetri Selveri lähedal). Tööaeg E-R kella: 08.00-17.00. Tööressurssi jaotamisel töötaja vajadusel suunatakse teisse lattu (Kõrtsi tee 9). 

Tööle astumise aeg - esimesel võimalusel
NB! Kontakteerume ainult sobivamatega kandidaatidega.

BrutokuupalkBruto kuus  € 1250

Lisahüved: Peale katseaja lõppu on võimalik teenida lisatasu kuni 300 eur bruto

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Sära tee 2, Peetri alevik, Rae vald

Tööaeg

  • Täistööaeg

Keeled

  •  Eesti
  •  Vene
Kontaktisik
Vitali Jef
+3725049770
AM Furnituur Eesti on loodud 2012. aastal ning ettevõte peamisteks tegevusvaldkondadeks on mööblifurnituuri, puitlaastplaatide, alumiiniumraamuste ning lükanduste müük. AM Furnituur Eesti pakub oma klientidele kvaliteetset ning moodsa disainilahendusega furnituuri maailma tuntumatelt tootjatelt. Seoses ettevõtte kiire kasvu ning müügimahtude suurenemisega otsime oma toredasse kollektiivi aktiivset ning positiivset müügijuhti, kelle peamisteks tööülesanneteks on uute klientide leidmine ning olemasolevate klientide igapäevane teenindamine.

Ettevõtte kodulehthttp://www.eamf.ee